Kluven på nytt

Godmorgon finaste ni! Är ledig idag så ska försöka få lite saker gjorda här hemma och senare i eftermiddag / kväll blir det att gå på ett litet event med K och några vänner. Ingen big deal alls, det är nåt som hålls på K's ena jobb. Men det blir nog kul oavsett!

Hade en telefonintervju nu imorse också. Och därav rubriken.. Hade ju nästan gett upp lite på att få svar från mina jobbansökningar och hade nu också ställt in mig på att plugga klart min utbildning, som jag redan har vart kluven om, och nu kommer detta. Jag blir så extremt sugen på att börja jobba och tjäna in pengar så man kan börja spara till sina mål. Så nu står jag mellan att fortsätta plugga eller börja jobba på ett mån-fre jobb. Vill så gärna jobba, men vet också hur bra det är att ha en utbildning att luta sig mot.. vet också att jobbmöjligheterna är väldigt stora när jag väl står där färdigutbildad. Aaah. Alla dessa beslut hörrni, blir helt snurrig. Får väl helt enkelt sätta mig ner och skriva ner för- och nackdelar med både plugget och jobbet och så får jag utgå därifrån sen.

Ni får ha en superbra onsdag & lill-lördag så hörs vi mer under dagen! <3

  • Postad i: Jag

Gillar

Kommentarer

Rolf
Rolf,
Hmm,ja det var ju svårt det.Är det bra lön när du är färdigutbildad jämfört med det jibb som du kan få idag? Alla jobb blir ju tråkiga i längden så jag säger att lönen är det som avgör.Vad gör en projektledare? Är det som anställd eller kör de som egen företagare? Får du hyfsad lön på jobbet du kan få idag och att det inte är ett skitjobb med dålig arbetsmiljö osv så hade jag börjat jobba.Men det är ju jag det:)
ELVIRAOHLIN
ELVIRAOHLIN,
Förstår att möjligheten till ett nytt jobb nu försvårar det för dig! Nu står du inför två val! Det är inte enkelt...Men känn efter, vad säger magkänslan Du har all tid i världen! En utbildning kan ingen ta ifrån dig, det blir man bara rikare av. Jobb finns alltid, men kanske inte just denna tjänsten 💕nouw.com/elviraohlin
cassandralee
cassandralee,
Bästa du <3 Kommer uppdatera här på bloggen så fort saker börjar redas ut, tack för stödet och peppen <3 <3 nouw.com/cassandralee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229