Klar himmel & Stjärnfall

lånad bild från pixabay.

Är inte livet rätt märkligt ändå? Men fint såklart. Fint att vi alla är så olika. Har så många olika personligheter och egenskaper. Olika troende. Menar inte bara religion, utan allt annat. Tycker det är så fint ändå. Olikheten mellan oss.

Häromdagen berättade K att det skulle vara en stjärnklar natt och mycket stor chans till stjärnfall. Jag tänkte bara jaja okej kul. Har ju aldrig riktigt trott på det där med stjärnfall, universum, meteorer etc. Kvällen och mörkret kom. K och hans mamma gick ut för att kolla efter stjärnfall. Jag stannade inne, för ja ni vet ju varför nu.

Det gick kanske femton minuter innan K kom in för att hämta ut mig. Jag var bara tvungen att komma ut. Vemodigt följde jag med ut. Vi satte oss i en stol tillsammans och kollade upp i himmeln. Och där. Där på himmeln såg jag det. Mitt första riktiga stjärnfall. Jag skrek rätt ut för jag kunde inte tro mina ögon. Det kändes så häftigt. Där fick jag mig allt en knäpp på näsan. Där! Ännu ett till stjärnfall. Och ett till! Tror jag kom upp i fem stycken inom loppet av en halvtimme. Efter det gick vi in i värmen igen.

Vid halv två-två tiden på natten skulle det tydligen vara som flest stjärnfall på himmeln. Så självklart gick vi ut en sväng. Och nu fick jag se ytterligare tre-fyra stycken. Ännu klarare än tidigare. Så coolt ändå.

Vill egentligen bara framföra budskapet om att ta hand om varandra, tro och lyssna lite extra på våra nära och kära. För det finns ju inget finare än att dela minnen & upplevelser med någon man verkligen tycker om.

Har ni sett stjärnfall? - Eller har ni någon speciell upplevelse ni vill dela med er av? ❤️

Gillar

Kommentarer

Rolf
Rolf,
Vilket fint inlägg med fina och sanna tankar!
cassandralee
cassandralee,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229