Julklappstips - Adventskalender

Innehåller affiliate-länkar

Hej, fina ni! ♥ Mitt andra julklappstips till er är faktiskt inget mindre än adventskalendrar!

Jag har faktiskt själv fått en, men berättar mer om den & min lilla plan kring den längre ner :-)
1 december är ju redan nu på söndag och jag är såå taggad på december! Så, med det sagt tänkte jag nu dela med mig av några schyssta adventskalendrar. Det har inte varit blygt med tips om dessa på sociala medier, därför tänkte jag nu tipsa om de som kanske inte jättemånga har tipsat om. Kan väl bli liite spännande iallafall? - Kul om något!

Först ut är denna kalender från Clinique! Hur fin är den inte? - Älskar den rosa färgen.
Den kostar 865kr och ni hittar den HÄR(klick)!

Nummer två på listan är en kalender från Rituals! - Jag menar, vem gillar inte Rituals? ;-)
Priset ligger på 650kr och ni hittar den HÄR(klick)!

Tredje på tur är faktiskt inget mindre än en tekalender från Pukka! - Jag älskar ju te & kan tänka mig att jag inte är ensam om den saken, så varför inte köpa en tekalender till någon nära eller kär? :-)
Priset ligger endast på ynka 159kr och ni finner den HÄR(klick)!

Nästa och fjärde på tur är denna skönhet från Lancôme! - Men snälla, hur fin? Rosa & glittrig!
Denna ligger på ett lite dyrare pris (men är just nu nedsatt!) & kostar 1 120kr och ni hittar den HÄR(klick)!

Den nästsista och femte på listan är denna kalender från Biotherm! - Älskar den blåa färgen och att den har luckor på båda sidorna när man öppnar den!
Det här priset ligger på 750kr & ni finner den HÄR(klick)!

Och sista och bästa kalendern (enligt mig, hehe) är denna från Yves Rocher! K köpte faktiskt denna till mig och den är nu upphängd i vårt tak, haha. Jag ser verkligen fram emot att öppna alla påsar. Iiih, är såå nyfiken! Och jag tänkte faktiskt att ni också skulle få ta del av detta. Tanken är att jag ska göra ett inlägg för varje dag / varje produkt, tänker mig att det kan vara lite kul att se? - det hade iallafall jag tyckt var kul att läsa om. Jag kommer nog inte berätta hur varje produkt funkar på mig, men skriver nog lite kort om varje & lägger självklart in lite bilder. Hur kul? - SÅ kul tror jag! :-)

Så, om ni också skulle vilja klicka hem denna fina påse med 24 andra minipåsar inuti så tycker jag att ni ska gå raka vägen till Yves Rochers hemsida HÄR(klick) och klicka hem den! Priset är nu dessutom nedsatt och ligger på 699kr - skynda er innan den (eller någon av de andra) tar slut! ;-)

♥♥♥

  • Postad i: Tips

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
celinelundqvists
celinelundqvists,
Åh önskar att jag själv skulle unna mig en liknande kalender nån gång! Jag är helt enkelt för snål 😟 haha!nouw.com/celinelundqvists
cassandralee
cassandralee,
haha jag förstår dig! Hade nog tyvärr varit för snål jag med om jag skulle köpt en till mig själv! 😟 ♥nouw.com/cassandralee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229