Johan & Nyström

Sitter i skrivandes stund på Johan & Nyström i stan. Mötte upp Ines här för morgonkaffe/te och hon har precis lämnat för att gå och jobba. Jag kan vara bland de senaste på bollen med att upptäcka att J&N har bland det godaste bryggkaffet. Brukar annars välja te när jag går och fikar men idag är jag så fruktansvärt trött så jag kände mig tvungen att köpa kaffe. Ines vågade till och med ställa frågan om jag vart ute igår på grund av hur trött min röst lät :):) haha.. kan inte förklara min trötthet.

Hej och god förmiddag förresten! Hoppas ni mår bra. Det börjar sakta sjunka in att det är september nu. Eller nej. Varför ljuger jag ens? Det känns inte alls som september. Känns fortfarande som augusti. Men man känner väl att värmen börjar avta lite iallafall. Vilket jag tycker är lite skönt. Är ganska redo för höst och dess myskläder och mysstunder.

Idag känns som en dag som det inte kommer bli mycket gjort på. Sitter i fönstret och kollar ut på folk och funderar över livet och hur sjutton jag ska komma framåt.

Nu ska jag gå och be om en påtår på kaffet och sen sitter jag nog kvar här ett tag till. Behöver få sitta och tänka i en annan miljö än min lägenhet.

Gillar

Kommentarer

ineees
ineees,
Mysigt❤️ Hoppas du hittar sätt att komma framåt<3nouw.com/ineees
cassandralee
cassandralee,
Tack snälla fina du <3nouw.com/cassandralee
Rolf
Rolf,
Jag måste säga att hösten kommit som ett brev på posten åtminstone här i Skåne.Elva grader varmt och småregnat har det gjort.Det är nog endast några få fina sommardagar kvar tror jag.Med hösten kommer ett visst vemod tycker jag.Nåja,det kan vara mysigt också med tända ljus.
cassandralee
cassandralee,
Ja hösten är nog rätt nära här också vågar jag tro!nouw.com/cassandralee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229