Jobbig dag

Hej hörrni. Fredag kväll och jag är hemma själv som varje fredag. K jobbar natt. Tycker det är så himla tråkigt att vara hemma själv. Är ju såå sjukt sällskapssjuk. Och dessutom på en fredagskväll, när man ska mysa framför tvn med chips och dipp med någon / några man tycker om. Nej men, jag sitter här ensam hemma varje fredag och lördagkväll :):):) hata är ett starkt ord, men jag kan nog faktiskt säga att jag hatar det.. hatar ensamma fredags- och lördagskvällar. För det känns som att alla sitter tillsammans med någon de kvällarna.. och så sitter man här själv och egentligen bara väntar på att kunna gå och lägga sig och sova. Låter så deppigt. Men kände att jag behövde få ut det nu. Saknar och behöver närhet efter denna dag.

Om dagen nu då, hade stängningspass som nästan varje fredag. Har tidigare bara sagt det till några personer på jobbet, men idag nämnde jag det för fler. Nämnde vadå tänker ni nu? - Jo att jag har sagt upp mig. Har sagt upp min heltidstjänst, och kommer nog inte skriva på ett deltids kontrakt, vilket var tanken att jag skulle göra först. Vill inte det. Trivs inte. Har ångest inför nästintill varje arbetspass. Ja usch, känslorna är många. Var nära till gråt en av gångerna idag. Det slog liksom till att jag faktiskt har sagt upp mig nu. Det har inte riktigt sjunkit in förens nu idag. Och allt känns jobbigt nu. Men jag behöver det här, mår inte bra av att vara där. Måste tänka på mig själv nu, det är dags. Känns som att jag har sagt upp mig på nytt nu när jag nämnde det för fler.. Har tre arbetspass kvar. Måndag, torsdag och fredag. Sen ska jag ta en välförtjänt semester och den börjar redan samma helg, på fredagen tom, med en weekend away med mamma. Längtar så himla, himla mycket.

Hade verkligen behövt någon här nu. Usch. Ibland blir det sånna här deppiga och tråkiga inlägg och då får det faktiskt vara så. Ibland mår man helt enkelt inte så bra alls. Det var allt för nu. Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229