Inredningsinspo

Bild 1. Älskar ju gröna växter i stora snygga krukor, men något som är ännu snyggare är sådana här korgar som man sätter växterna i. Älskar värmen de sprider. Bild 2. Att något så enkelt kan bli så snyggt? - en bunt tidningar på en bänk med ett par vaser ovanpå, älskar enkelheten och det stilrena.

Bild 3. Ääälskar fönster som går från tak till golv, det är så himla snyggt & släpper in sådant fint ljus. Det tillför så mycket till ett rum. Min drömlägenhet ska bland annat ha sådana stora fönster. En fun fact, är att jag dagligen drömmer om hur min drömlägenhet ska se ut & hur jag ska inreda den.

Bild 4. Hur snyggt är det inte med mönstrade kuddar då? Mot en enfärgad, i detta fall beige, soffa. Älskar naturfärger & att matcha något enkelt mönster till det. Ett litet sidospår, men kuddar överlag är jag väldigt förtjust i att inreda med. Speciellt de här extra stora, som man lätt får plats minst med två personer på. Bild 5. Om jag ska vara ärlig så har jag väl inte vart jättemycket för sådana här typer av tavlor.. men fastnade verkligen för denna. Och tyckte det var så snyggt att ha den placerad på köksbänken med en grön växt intill. Det här är också något jag skulle vilja ha hemma hos mig.

Bild 6. Lite samma grej som på bild nr 2. Men här på ett vardagsrumsbord. Några inredningstidningar, en liten växt, en ljuslykta och ljusstakar. Hade jag fått välja här skulle jag nog dock ha tagit bort lilla ljuslyktan bara. Men så enkelt & så snyggt. Får lite känslan av lyx typ? Det behöver liksom inte bli mer märkvärdigt än sådär.

Det var allt för detta inredningsinlägg. Hoppas att ni tyckte om det. Dessa bilder har jag fotat hos K’s brorsa & hans sambo. Blev ju så kär och inspirerad i all inredning här, så ville föreviga vad jag sett haha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229