Ibland mår man inte så bra

Tre bilder från idag.

Hur mår vi idag? - jag mår okej om jag ska va ärlig. Hade lite av en jobbig kväll igår. Det blev middag med K och två av hans kollegor. Vi var på Barrels & åt hamburgare. Middagen var bra och väldigt trevlig, så inget ont om den.

Men. Sen på vår promenad hem kom det som en sjuk käftsmäll. Vi gick och pratade, jag & K alltså, vi kom in på ämnen som jag ogillar att prata om och jag kände mig bara mer och mer nedstämd. Vi kom hem & satte oss i varsin ände av soffan. Äh skitsamma kom till saken herregud. Började skriva ner mina tankar & det började långsamt bränna bakom ögonlocken. Jag vågade inte lägga ut den texten här. Ville. Men vågade inte. Det är en jobbig period nu och jag känner mig så fruktansvärt ledsen, ensam & bortprioriterad. Usch. Känner mig inte alls motiverad till något livet. Blir så ledsen över det. Jaja, nog om den skiten.

Har ett väldigt roligt samarbete som kommer upp senare idag. Väääldigt snart. Håll utkik fina ni för ni kommer kunna ta del av detta & jag är så himla glad att detta faktiskt kan gynna er också<3

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
fine bilder 😊nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229