Hunkemöller

INLÄGG I SAMARBETE MED Hunkemöller!!

Hej på er, fina ni!!

Först vill jag inleda detta inlägg med att jag är så himla glad över det här samarbetet och för det andra är jag supertaggad på att visa er och berätta om det hela kalaset!

Låt oss vara ärliga nu. Alla vi tjejer känner ju helt klart en stor uppskattning till snygga underkläder men låt oss också vara ärliga med att allt snyggt inte sitter på ett skönt och praktiskt sätt.. utan många gånger har man fått välja antingen snyggt eller praktiskt. Det händer iallafall mig väldigt ofta. Hur mycket jag än vill ha snygga underkläder, så går jag hellre för det praktiska många gånger. Och det kan ju i slutänden bli lite tråkigt. Snygga underkläder gör ju faktiskt väldigt mycket för ens självförtroende, återigen pratar jag för mig själv, men jag älskar att veta att jag har snygga underkläder på mig. Det gör så himla mycket kan jag tycka.

Och nu till det stora hela kalaset, jag har fått den fantastiska möjligheten att få samarbeta med inga mindre än Hunkemöller, som då har allt från underkläder, träningskläder, badkläder till pyjamas. Och ett sådant utbud vill man ju helst inte missa! De underkläder som jag visar nedan är både praktiska/sköna OCH snygga. En annan väldigt bra grej med Hunkemöller är att de har väldigt stort utbud på storlekar, vilket gör det såå mycket enklare att faktiskt kunna hitta sin egna storlek. Och, och, och, om ni köper produkter för minst 200kr så får ni fri frakt på er order! Så rekommenderar er nu att klicka er in på deras hemsida (HÄR!) och checka utbudet. Men först, fortsätt scrolla ner för att se när jag delar med mig av mina favoriter!

SÅ. Här nedan visar jag nu upp mina nya favoriter från deras nya kollektion som ni alltså kan hitta & fynda hos Hunkemöller. Länkar till underkläderna finns såklart under varje bild. Hoppas ni gillar, eller åtminstone får lite inspiration, vad ni ser och själva kan kika in på deras hemsida & unna er något riktigt snyggt!

Först ut är denna supersnygga bygel-bh, "Lotus Ann Kathrin", ni hittar den HÄR. Älskar verkligen hur stöttande och skönt den sitter. Snygg och praktiskt, precis det vi vill uppnå!

Näst på tur är denna tillhörande, "Brazilian-trosa, Lotus Ann Kathrin". Ni hittar de HÄR. När det kommer till trosor så skulle jag säga att den största delen faktiskt är stringtrosor, men dessa är en annan level. Såå sköna & även väldigt snygga!

Här är ett lite liknande sett. Först en väldigt snygg bygel-bh, "Zinnia Ann Kathrin" heter den, enkel, snygg och praktisk helt enkelt. BH:n hittar ni HÄR. Sedan har vi såå himla snygga (haha tycker verkligen att allt är såå snyggt) tillhörande trosor. Också en "Brazilian-trosa" med såklart samma namn som bh:n då. Zinnia Ann Kathrin trosorna hittar ni HÄR.

Och sist men absolut inte minst har vi nu denna supersnygga spetsbody, Body Dayami Ann Kathrin. Men snälla, de som vet de vet, men det här ÄR min färg. Och hur snygg är den inte? Ni hittar den HÄR(Body Dayami Ann Kathrin). Älskar spetsdetaljerna i fram och över rumpan samt den bara, enkla ryggen.

Så, vad tycker ni girls? - Jag älskar verkligen plaggen och nu inför hösten så tycker jag faktiskt att man är värd att få unna sig nytt till garderoben. Och framför allt förtjänar vi att känna oss riktigt snygga. Så gör som jag och kolla in Hunkemöllers hemsida och klicka hem era favoriter. Kram på er ♥

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
så fin bh 😊nouw.com/livetmitt93
cassandralee
cassandralee,
Ja verkligen! 😊 nouw.com/cassandralee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229