Hej du gråa lördag

Regn, regn och regn. Det märks ju alldeles för tydligt att det är november. Vart är snön egentligen? Hade hellre haft snö och kallt väder än detta regniga gråa väder. Blir ju alldeles deppig :/ Hoppas ni mår bra och att ni har en bra helg. Jag har det bra. Är ganska uttråkad bara. Trött på vädret. Vill hitta på något men känns helt enkelt för tråkigt och ruggigt att gå ut. Har ju mitt tal att skriva klart och öva in också. Absolut det jag vill göra just nu... eller inte :-)

Planerna idag är ännu färre än igår. Min franstid igår blev avbokad i sista sekund, och flyttad till idag istället. För att sedan bli avbokad igen. So here i am, with no plans. Skulle få en ny tid i början på nästa vecka, så får hålla ut tills dess.
Det snackades om någon utgång senare ikväll, men vi får se hur det blir med det. Planerna verkar vara rätt oklara.

Nåväl, ska väl fortsätta här med mitt & försöka få något gjort. Trevlig lördag på er! <3

brunchen idag :-)

  • Postad i: Jag

Gillar

Kommentarer

tildablanksvard
tildablanksvard,
Åh ja man orkar inte göra något typ när det är så grått och trist! Det är just då man bara vill krypa ner under en filt i soffannouw.com/tildablanksvard
cassandralee
cassandralee,
Håller verkligen med dig på den! 🙏🏼nouw.com/cassandralee
Rolf
Rolf,
Men? de kan väl inte bara boka av så där heller.Fattar de inte att folk sitter ute i stugorna och väntar på ett resultat.Dina ögonfransar är ju större än Idol och Melodifestivalen tillsammans;) aja,vi får vänta till nästa vecka då.Hoppas att fransfrisörerna skärper sig!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229