Göra om & flyttankar

Innehåller affiliate-länkar

Har fått upp en idé om att jag vill göra om lite i vår lilla lägenhet, är så himla trött på hur det ser ut nu. Framförallt då i vardagsrumsdelen, vill ha en beige ton som sammankopplar ihop inredningen, då det känns som att det skulle ljusa upp lägenheten lite extra.

- Vill köpa nya gardiner och sätta in persienner, istället för de heltäckningsgardinerna vi har nu, som inte släpper in något ljus överhuvudtaget. Vi har ju som sagt fönster från golv till tak, så vill ändå kunde förhindra insynen samtidigt som jag vill få in ljus.

- Sedan vill jag byta ut vår svarta lurvmatta mot den som ni ser här ovan, även den i ljus färg då. Har insett att jag hellre har en slät matta som är lätt att dammsuga än en lurvig/fluffig matta.

- Sedan vill jag köpa nya filtar och kuddar/kuddfodral. Just nu har vi (i vår stora gråa hörnsoffa, som jag för övrigt också vill byta ut till en mindre nu när jag tänker på det..) två lila filtar, en fleeceaktig och en fleeceaktig med teddy på insidan. Och sen då två gråa kuddar med stjärnor på. Skäms nästan över den kombon. Pläden och kuddfodralen ovan fastnade jag lite för, tror man kan matcha de fint tillsammans.

Har tänkt rätt mycket på ny & fräsch inredning, men har också tänkt en hel del på att jag vill flytta till en annan lägenhet. Vill flytta till en större lägenhet som ligger ett par våningar upp. Vet inte vart, men i närheten av stan iallafall. Jag gillar området som vi bor i nu, men trivs inte riktigt med denna storlek på lägenhet samt läget. Nu vet jag att man ska vara tacksam för att man ens har ett boende. Men har ändå önskningar och tankar om att jag faktiskt vill flytta. Ska kolla runt lite och se vad jag hittar, men just nu är detta endast tankar. Såklart.

Gillar

Kommentarer

MajaAlicia
MajaAlicia,
Älskar färgtemat, så snyggt! nouw.com/majaalicia
cassandralee
cassandralee,
men visst är det? älskar det också! <3 nouw.com/cassandralee
Beatrixerixon
Beatrixerixon,
cassandralee
cassandralee,
ja verkligen! <3 nouw.com/cassandralee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229