Fredagsutflykten

I fredags (23/8-19) körde vi sista racet med att fota, shoppa och äta middag uppe i Taormina. Vi åkte dit lite tidigare under eftermiddag innan det skulle bli så packat med folk. Italienarna verkar ju komma ut senare under eftermiddag / kvällen eftersom det blir svalare då. Det märker man väldigt tydligt för helt plötsligt är gatorna välfyllda med folk.

Gillade verkligen att vara där uppe, i Taormina, centrum där påminner en hel del om Gamla Stan här i Stockholm, supermysigt med andra ord. Om jag minns rätt så blev det inte någon shopping under den kvällen utan vi fotade bara en hel del, strosade runt i gränder och avslutade kvällen med en mysigt middag i en av gränderna. Saknar faktiskt maten och stämningen där. Samt enkelheten, att bara kunna va, kunna vara klädd lite hur man själv vill, ha helt lediga dagar framför sig och bara njuta av god mat och underbart sällskap. Åååh, längtar tillbaks nu.

En av butikerna vi var inne i var en porslinsbutik. Det var en kvinna där som handmålade allt sitt porslin. Det var verkligen så himla häftig men framförallt fint att se. Hon var såå himla duktig och hade sitt egna lilla galleri med sin konst. Ibland önskar jag faktiskt att jag hade talang för att måla, men det ska jag säga er, en sådan talang sitter jag ej på, haha..

Det satt alltså uppe konst längs med hela korridoren in till själva galleriet, hur coolt? - eller kanske inte coolt, men fint då

Älskar alla smådetaljer och alla fina färger.

Nu tillbaks till att checka av min långa dagens to do list!

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
herlig 😊 vakkertnouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229