Ett nytt liv väntas

God kväll på er vänner! Hoppas att ni har en fantastisk fredagskväll och att ni myser riktigt mycket! Jag har haft en myskväll med mamma, hon kom hit vid fyra tiden i eftermiddags och åkte nyss hem. Vi tog en promenad och sedan gick vi och handlade mat för att göra en riktigt god middag. Det blev kycklingfilé i sås med klyftpotatis och sallad. Inspirerat av ingen mindre än @Yayas! Det blev supergott och räckte även till två matlådor så både jag och K får varsina lunchlådor imorrn, perfekt!

Med andra ord blev det då alltså ingen spontan flygresa till min bästavän i Örnsköldsvik, utan den ersattes av en myskväll med mamma. Och en återkoppling gällande utbildningen då? Jo.. jag tackade ja. Så jag börjar officiellt plugga en två årig yrkesutbildning nu på måndag. Sökte även CSN ikväll. Hela denna pluggrejen, flera års pluggande, CSN berättigad och att plugga på plats i ett klassrum är helt nytt för mig, om man bortser från gymnasiet & typ komvux då förstås. Känns skitläskigt och jag är livrädd(?). Med tanke på att jag inte alls var beredd på att ta ett sånt här beslut nu plus att jag inte riktigt vet om denna utbildningen är något för mig. Plus också att jag inte riktigt vet hur vi ska få ihop det ekonomiskt.. men sen är det ju också bra att ha en riktig utbildning att kunna luta sig emot senare i livet, så det är väl mycket därför jag tar denna möjlighet också. Såå, nu håller vi tummarna för att mitt osäkra och lite osociala-med-nya-människor-jag ska klara mig, förhoppningsvis mer än, bra i detta nya pluggliv. Nu måste jag smälta det här valet jag nyss har gjort.. HEJ så länge, vi hörs imorrn! <3

  • Postad i: Jag

Gillar

Kommentarer

Rolf
Rolf,
Vilken fin bild på dig!
Man blir ju nyfiken på vad för slags utbildning du skall påbörja och jo,det kommer nog att vara lite spännande,milt sagt,i början men du fixar det,du har styrkan att förändra till det bättre.
cassandralee
cassandralee,
Tack snälla! har skrivit det i ett inlägg idag! nouw.com/cassandralee
Ines
Ines,
Du kommer klara det galant, du behöver inte oroa dig alls! Du är bäst!!!!
cassandralee
cassandralee,
världens bästa du!! TACK snälla, det betyder så mycket!! ♥ ♥nouw.com/cassandralee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229