Ett natt-meddelande

Hallå mitt i natten! Ville bara kika in och uppdatera er lite om min dag. Var inne i stan vid klockan tre och mötte upp Ines. Vi gick runt lite i affärer, men köpte inget. Måste bara ta upp detta innan vi fortsätter, vi var in på HM för att jag skulle kolla efter en väska och där möttes vi av en så fruktansvärt otrevlig kvinna som jobbade där. Hon trängde sig förbi oss för att ”rädda en halsduk som höll på att ramla ner”, vilket nummer ett, det är en halsduk, den går inte sönder om den ramlar ner & nummer två, den var inte i närheten av att ramla ner och nummer tre, hade hon inte kunnat vänta någon minut tills vi gått åt sidan? Hon var bara allmänt otrevlig mot oss och överhörde också att hon var otrevlig mot en annan kund bredvid oss. Men hörrni, det slutar inte här. Vi märker hur hon följer oss med blicken och sedan går till kassan & säkert snackar skit om oss för alla hennes kollegor vände sig om och kollade på oss :))))) det blev inget väskköp från den HM butiken kan jag bara meddela er om! Usch vad otrevlig människa asså.

Efter att ha kollat i butiker tog vi oss vidare till Johan & Nyström, där tog vi varsin kopp te, haha som gamla tanter. Sedan gick vi vidare till K för att äta lite middag och jag sitter faktiskt kvar här. De stänger snart så då tar vi en nattpromenad hem. Det blev en lite längre uppdatering än räknat, men nu vet ni vad jag har sysselsatt mig med idag! Kram på er! <3

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Koselig dag virket det som 😊nouw.com/livetmitt93
Rolf
Rolf,
Alltså man slutar aldrig förvånas över personal som är otrevliga.Maila någon kundansvarig chef och berätta för så skall det ju inte vara.Varför kränker man kunder kan man ju fråga sig? Har du tur så får du ett presentkort att handla för som kompensation.
Kul med nattinlägg för oss som är vakna! <3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229