Ett långt inlägg

Har tänkt mycket på vad jag vill lägga upp för inlägg här på bloggen. Från första början var det tänkt som en dagboksblogg, tänkte bara använda den för mina egna tankar och känslor.

Men nu känner jag att jag vill ha bloggen till nåt mer än det. Att skriva mode- och outfitsinlägg är inte riktigt jag. Inte heller skönhetsinlägg. Jag är mer vardaglig av mig, hade kunnat skriva om mina dagar till er, men så äventyrligt är inte mitt liv. Tror ni hade tröttnat och det hade inte heller vart kul att skriva om. Jag vill beröra folk. Jag älskar att skriva och har alltid varit bättre på att få ut mina ord och tankar i skrift än på ett muntligt sätt. Men vad är kul att läsa om? Personligen tycker jag ju inte att det alltid är så kul att läsa om bara vardagsinlägg. Vill göra och skriva nåt mer än så. Vill verkligen nå ut till folk. Beröra. Hjälpa på något möjligt sätt. Stort som litet.

Har alltid vart min egen person, ofta vart ensam och ofta gått min egna väg. Både på gott och ont. Så därför känns det så tråkigt att bara hoppa på något standard tema/ämne som många andra redan skriver om. Vill vara kreativ och skriva på ett så personligt sätt som möjligt. Ska försöka komma på något som verkligen är jag. Och ska försöka komma på sätt att nå ut till er. Sitter ni på något tips så får ni ju såklart kommentera de här nedan.

Det var allt för nu. Om ni kom ända hit så vill jag tacka för att ni tog er tiden att läsa detta <3

Gillar

Kommentarer

soderluundd
soderluundd,
Jättefin blogg! 😊nouw.com/soderluundd
cassandralee
cassandralee,
Tusen tack, fina du! ❤️nouw.com/cassandralee
Rolf
Rolf,
Ingen aning men Italien resan var kul att läsa om.
cassandralee
cassandralee,
Tack snälla. Vad kul att du tyckte om inlägget! nouw.com/cassandralee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229