ENKELT HEMMAFIX

Hej hörrni!

Minns ni att jag i lördags nämnde att jag hade vart på lite spontanshopping? Förhoppnings minns ni! ;) Tänkte nu tipsa er om ett väldigt enkelt hemmfixtips! Vi bor, som ni säkert vet vid det här laget, ganska litet och jag har därför känt att jag vill maxa det lilla utrymmet som vi faktiskt har.

Såå. I lördags var jag och köpte två glasburkar som jag då valt att fylla med granola, istället för att ha granolakartongerna som tar i varje gång vi ska öppna och stänga den jäkla lådan, haha. Plus att det sparar plats! Nu kan vi helt plötsligt få plats med mer i den lådan, perfekt ju! Recommend, recommend!

ursäkta för riktigt kassa bilder, men jag skyller på det eviga höstmörkret..

Det andra, eller tredje, köpet var en lite större metallåda. Liknar en väldigt stor matlåda typ. Kort och gott så hade vi en enorm låda fylld med Leksands knäckebröd i garderoben som vi köpt för drygt ett år sedan och nu fick jag nog av att ha den stående och smula ner golvet och ville få bort den stora lådan asap. Så då fyndade jag denna svarta metallåda och fyllde den med så mycket knäckebröd det bara gick. Det som inte fick plats la jag bara i en påse och ställde enkelt in i garderoben igen. Även detta rekommenderar jag er att göra om ni bor lika litet som mig, en väldigt enkel lösning.

Hoppas att ni tyckte om det här inlägget!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Ohh men himla smart tips vännen!! Så inspirerande alltså <3 KRAMnouw.com/emmaengstrom
cassandralee
cassandralee,
Åh vad kul att du gillade tipsen! Kram <3 nouw.com/cassandralee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229