En städlördag

Hjälp vad jag har frusit det senaste dygnet alltså! Vet inte riktigt vad som händer, om det är min kropp som beter sig konstigt eller om det är lägenheten som är ovanligt kall? Jag frös som en tok i natt och fick be K hämta en filt åt mig som jag kunde ha under täcket. Och under hela dagen igår satt jag med underställströja och tjock stickad tröja över det. Nej usch fattar ingenting.

Jaja, nog om det. God förmiddag eller god morgon på er! <3 Idag blir det nog lite av en städdag, sköt på dammsugningen från igår så det lär jag göra idag istället. Sen skulle det behövas tvättas lite också. Älskaaar att ha tvättmaskin i lägenheten. Det är lyx mina vänner. Nu ska jag äta frukost, blir typ samma som igår. Rostmackor med kalkon, cocktailtomater och aromat och så kaffe till det!

På tal om halloween.. vet ni vem som ogillar halloween mest av allt? - Jo jag. Kan ni gissa vem som är livets mest mörkrädda människa? - Jo jag :) :) alltså, jag ogillar verkligen verkligen halloween. Att inte kunna se vem som är vem under alla masker, att folk går runt och skrämmer varandra.. nej fy!! Får ont i magen bara av tanken.. denna helgen är alltså inte ett dugg uppskattad av mig..

Gillar

Kommentarer

tildablanksvard
tildablanksvard,
Halloween för mig är supermysigt men hoppas din helg blev lika uppskattad som halloween är för mig ändå! kram<3nouw.com/tildablanksvard
cassandralee
cassandralee,
Vad härligt att höra! Min helg är helt okej kram ❤️nouw.com/cassandralee
Rolf
Rolf,
Hade du inte toppluva också:) det är säkert någon förkylning som lurar.Hoppas att det är bättre nu!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229