En ny början

Hallå hej?

Får väl börja med något presentationsliknande inlägg. Mitt namn är Cassandra, jag är 23 år och bosatt i Stockholm med min sambo. (det låter btw så vuxet att skriva sambo?). Vad gör jag om dagarna då? - Jo jag jobbar i nuläget heltid samtidigt som jag precis har påbörjat en inredningsutbildning som jag läser på hel distans.

Startar denna blogg med syftet att kunna ha något att gå tillbaks till, eller luta mig mot. Skriva ner minnen, känslor, bra dagar, dåliga dagar; allt som kommer upp i huvudet. Lite, eller en hel del, dagboksliknande blogg blir det, vill inte riktigt kalla det för blogg ens. Utan väldigt mycket mer som en dagbok, typ. Kommer även skriva och uppdatera er (mig själv?) hur det går med min utbildning, hur långt jag kommit osv. Som sagt, för min egna skull, så att jag sen kan se hur det gått och minnas tillbaka på när jag gjort vad och så.

Ja, det får väl räcka som ett presentationsinlägg. Uppdatering kommer när huvudet börjar spinna, kan vara ofta, kan vara sällan. Det är ju ändå sådant som märks :)


Hörs Hej!


Gillar

Kommentarer

Ines
Ines,
Så roligt! Ska bli så spännande att följa din resa med utbildning och i livet!
cassandralee
cassandralee,
Tack snälla du! Ser verkligen fram emot det här!nouw.com/cassandralee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229