En grå lördag

Ett sent god morgon från mig till dig! Idag är det grått och regnigt ute och jag tror att mitt humör är väldigt kopplat till detta väder idag.. Känner mig inte alls på topp, känner mig återigen väldigt ensam och dålig som inte har hittat något jobb. Blev alltså inget av det jobbet jag var på rekryteringsevent.. vilken helt ärligt sög, blev riktigt besviken faktiskt. Tror att det drog ner mig rätt långt ner på botten igen, eller jag vet att det var det som drog ner mig. Känns skitjobbigt att jag dras ner så lätt av vissa saker. Aja, nu är det som det är. Jag har ju försökt lova mig själv att försöka tänka mer positivt, men när det känns som att allt går emot en så är det inte jättelätt att tänka positivt.

Nog om det nu då.. Igår blev allt klart och färdigbokat! Fööör... Barcelonaresan! Det är klassen som åker dit för att gå på en mässa. Vi fick boka flyg och hotell själva och igår blev vi äntligen klara. Först var vi tretton personer som skulle komma överens om ett boende och ni kan ju förstå hur det går när tretton personer ska vara med och röra i grytan. Eeeh nej tack, too much. Så det slutade med att jag och två andra tjejer bokade flyg och hotell på egen hand, så check på den! Vi åker i mitten på november och stannar kvar där i fyra nätter. Det ska bli superkul, har aldrig varit i Spanien, Barcelona förut men har hört från min mamma bland annat att det ska vara väldigt fint där, så är supertaggad! Blir alltså tredje landet jag åker till i år, weey haha.

Nu ska jag fixa lite sen frulle, kolla lite youtube och sen ta mig ut för att hämta ett paket från boohoo, beställde en kappa här i veckan, så hoppas att den är lika snygg i verkligheten och såklart sitter bra!

en favorit i repris från italien <3

Gillar

Kommentarer

Rolf
Rolf,
Naaaww,det går fler tåg men visst blir man moloken när saker inte faller sig som man hoppats på.Hade det varit jag hade jag anställt dig på direkten.Du är både smart och klok och en vänlig och ödmjuk tjej så där missade de något och det du inte kan lär du dig nog snabbt.Håll huvudet högt!
Nädu,tretton viljor går nog inte så bra:)
Ha en fortsatt fin dag! Du e bra,tänk på det!
MajaAlicia
MajaAlicia,
Men gud vad kul att ha en resa att se fram emot! <3nouw.com/majaalicia
cassandralee
cassandralee,
Jaa superkul ska det bli! 🙏🏼<3nouw.com/cassandralee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229