DIY - heminredning

Jag älskar ju inredning. Och något som jag älskar ännu mer är att kunna göra, bygga och fixa ihop egna smarta och snygga heminredningsgrejer. Här ovan är bara några få saker som jag tycker är smarta (och väldigt snygga) och som gett mig inspiration till att fixa mer eget till mitt egna hem.

Här ser ni ett av två hemmabyggen som vi har hemma hos oss. En sprithylla som K har snickrat ihop, väldigt välgjord och snygg! (Oj oj oj vilken hybris jag ger honom nu, haha!) nej men, den här pryder verkligen vår vardags-/sovrumsvägg. Vi har även ett väldigt snyggt betongbord men det är just nu delvist täckt med donkenförpackningar, så det slipper ni se! ;)

Har ni något schysst hemmabygge hemma? Eller har ni några idéer på något ni vill göra? Let me know! :-)

  • Postad i: Tips

Gillar

Kommentarer

Rolf
Rolf,
Sprithyllan var inte dålig,rejält virke! Groggvirke kanske,nämen den var väldigt fin! Jag tillverkar så mycket som fantasin tillåter av gamla lastpallar.EUR pall är bäst,starka och rejäla och ja,mina stallportar där stommen är av EUR pall är jag enormt glad över.Starka som bara den! Det finns så mycket också inomhus man kan göra av lastpall.Bord,bänkar osv.
Rolf
Rolf,
Men fan,är inte sprithyllan en del av en EUR-pall? Det är den va?
tildablanksvard
tildablanksvard,
så mycket fin!!nouw.com/tildablanksvard
cassandralee
cassandralee,
Jaa, visst? Vill typ göra & fixa allt! 😅nouw.com/cassandralee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229