Det slog mig så hårt

Är snart klar med min rapport, har några få punkter kvar. Men jag kom på mig själv tänkandes på min framtid. Och jag fick en sådan stor vilja till att flytta utomlands. Till Asien, till min del av mina gener. Och att etablera mig där, skaffa boende och börja jobba med event där. Skapa något stort. För mig själv, med mig själv. Göra något annorlunda och superläskigt, men som kan resultera i något SÅ bra. Jag tror att jag hade kunnat komma någonstans med dessa tankar. Jag vet folk som hade stöttat mig och jag vet folk som hade blivit stolta över mig.

Det skulle antagligen vara det största och framförallt det svåraste jag gjort i mitt liv och det skulle vara så jäkla häftigt om jag följde detta, om jag lämnade allt här bakom mig och bara drog iväg. Och skaffade mig värsta karriären med något jag förhoppningsvis brinner för om 1,5 år när min utbildning är avklarad. Shit. Det här slog mig så hårt. Det behövs otroligt mycket tänkande, planerande och jobb kring detta men wow vad coolt det skulle vara om lilla JAG fixade detta. Om lilla JAG tog mig ut i världen helt ensam med ett mål om att kunna leva och skaffa mig en karriär utomlands. I ett land som jag faktiskt till femtio procent tillhör. Jag kommer läsa på om allt och skriva ner allt, precis allt jag skulle kunna ha nytta av. Wow, jag skulle vara så jäkla stolt över mig själv. Mina föräldrar skulle vara så jäkla stolta över mig.

Shit vad känslosam jag blev nu.. men det skulle verkligen vara så himla häftigt om lilla, osäkra jag faktiskt gjorde detta. Och för ingen mindre än mig själv. Vilken jävla dröm. Shit. Jag SKA och jag KAN klara det här!

Gillar

Kommentarer

Rolf
Rolf,
Allting,smått som stort,börjar med en tanke.Det låter så spännande och ja,nu måste du börja! Vägen dit kommer att vara både upp-och nedångar men du kommer att lära dig väldigt mycket på din livsresa.
Kram och hoppas att vi får följa dig,det skall bli spännande och ja,you can do it!
celinelundqvists
celinelundqvists,
Gör det!!!! Att flytta utomlands är det coolaste jag gjort! Man ångrar aldrig att man gjort det, men man ångrar om man inte gör det <3nouw.com/celinelundqvists
cassandralee
cassandralee,
ååh vad härligt att höra! Tack för dina peppande ord! ♥nouw.com/cassandralee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229