De mest spontana 24 timmarna

God förmiddag på er! Hoppas att allt är bra med er! Det blev inte mycket uppdatering alls igår. Jag umgicks med Ines hela dagen. Morgonen / förmiddagen började med frukost på Johan & Nyström, där satt vi kvar rätt länge. Sedan blev det lite shopping för Ines del. Sedan lunch från Holy Greens, kan ha vart den äckligaste salladen jag ätit i mitt liv, och sedan fortsatte shoppingen. Runt sju- halv åtte tiden mötte jag upp K för att gå på bio med honom och några av hans kollegor. Vi kollade på förhandsvisningen av IT del 2, och jag är inte imponerad. För det första är jag rädd för clowner och för det andra ogillar jag verkligen att kolla på skräck på bio, och överlag typ. Sen innehöll filmen sc-fi delar, vilket jag också ogillar. Näe, det var ingen film i min smak faktiskt. Vi var hemma runt halv ett - ett på natten sen.

Här någonstans försvann all min, ursäkta språket & min frustration, jävla text som jag hade skrivit, men ska försöka komma ihåg vad jag skrev och göra nån sammanfattning. Usch vad irriterad jag blir.

På tal på rubriken då. De senaste 24 timmarna har varit extremt spontana. Igår fick jag ett mail om att jag inte har kommit in på den utbildningen som jag sökte i våras, men det var för mig väntat. Men i det mailet stog det även att jag kunde få en andra chans fast på en annan utbildning i deras systerskola som ligger i samma byggnad. Jag skulle bara höra av mig till den kontaktpersonen som nämndes längre ner i mailet. Jag mailade henne och fick i svar att jag var välkommen med min ansökan och att jag gärna kunde ringa henne för mer info. Jag ringde för att få klargjort vad utbildningen innebar och jag blev återigen tillsagd att skicka in min ansökan så att hon kunde behandla den och ta in mig på utbildningen. Jag hade ju alla mina uppgifter hemma på datorn så det blev att jag skickade in min ansökan natten till idag (trodde väl då också att det skulle bli försent & att platsen inte längre var min..) men hör och häpna, idag är jag antagen, om jag tackar ja det vill säga. Utbildningen har just nu introduktionsvecka så om jag tackar ja betyder det att jag börjar plugga nu på måndag. Utbildningen är en två - årig yrkesutbildning med bland annat 25 veckors uppdelad praktik. Och jag vet inte om jag är redo. Man kanske aldrig blir redo, vad vet jag. Detta är helt utanför min comfortzone. Men jag är i chock och är helt ärligt skitnervös. Vet inte ens om jag vill det här, om jag vill plugga den här utbildningen. Har pratat med mamma, med K och med min bästavän och sammanfattat så har jag / vi kommit fram till att det är bättre att jag tackar ja till utbildningen, börjar plugga och sen kanske inser att nej detta kanske inte är nåt för mig och hoppar av utbildningen än att jag ska ångra mig sen för att jag inte ens tackade ja och försökte/provade.. Så.. jag kommer antagligen tacka ja, men jag är så himla orolig. Hur kommer det gå ihop ekonomiskt? - ja jag kommer få CSN men ändå. Vad ska jag göra efteråt? Tänk om jag inte trivs med utbildningen? Kommer jag få nåt helgjobb? Ja frågorna fortsätter snurra.. Och jag är mer än förvirrad nu.

Inte nog med detta spontana, sitter just nu också och kollar efter flygbiljetter till Ö-vik för att hälsa på min bästavän.. Det här är de mest spontana 24 timmarna jag nånsin har varit med om. Och jag kunde inte varit mer kluven än vad jag är nu. Är så fruktansvärt nervös. Ska fortsätta googla på utbildningen nu och försöka få ännu mer klarhet i detta. Tänkte att ni var värda en förklaring till gårdagens dålig uppdatering iallafall. Det här blev dock en väldigt rörig uppdatering, men hoppas ni överlever. Kommer mer update under dagen. Ta hand om varandra så hörs vi snart, hej! Och PS trevlig fredag!!! <3

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
cassandralee
cassandralee,
Ines
Ines,
Passa dig för att snacka skit om holy Greens!! Du kanske åt den äckligaste salladen (så dåligt val!!?) men jag åt den godaste salladen (typ topp 10 rätter) i mitt liv haha!!
cassandralee
cassandralee,
hahah, snackade skit om den specifika salladen! föredrar icha icha! ♥nouw.com/cassandralee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229