Dagens lista

Dagens humör: Vaknade upp med ett strålande humör och det har faktiskt hållt i sig rätt bra. Började dippa lite nu, men tror bara jag behöver få i mig lite mat.

Dagens pepp: Måste ändå ha varit solskenet som har varit framme hela dagen. Trots att jag inte har varit ute nånting idag så känns det så härligt att solen skiner där ute och in genom våra fönster. Älskar soliga höstdagar!

Dagens måste: Nummer ett var att söka jobb och LiA - platser, vilket jag har gjort. Båda delarna faktiskt. Nummer två var att jag skulle dammsuga, det har jag inte gjort.. men dagen är ju inte slut än, hehe. Nummer tre var att fixa / skriva inlägg och det har jag gjort och gör fortfarande.

Dagens otippade: Att jag faktiskt har gjort majoriteten av det som stod på min to do list, haha. Jag känner mig själv när det kommer till detta och jag hade lika gärna kunnat satt mig framför tvn eller bara kollat youtube, istället för att faktiskt få nånting vettigt gjort.

Dagens låt: Min Stad - Frida Hyvönen. Detta är en låt som jag har lyssnat på väldigt mycket de senaste veckorna. Så himla fin tycker jag. Lyssna på den ni också om ni inte redan har gjort det!

Dagens mat: Måste vara ugnsbakad falukorv med potatismos från gårdagens middag. Sååå gott! Ska faktiskt gå och värma på det direkt efter jag lagt upp detta, hehe.

Dagens bästa: Att jag har fått så mycket gjort och att jag inte har känt mig ensam nånting. Har spenderat hela dagen framför datorn och verkligen jobbat på bra. *klapp på axeln*

Dagens motivation: Har känt mig väldigt peppad på framtiden och vad den har att erbjuda och det gjorde nog att jag fick motivation till att faktiskt försöka jobba mig framåt. Baby steps som de brukar säga.

Gillar

Kommentarer

amandassofi
amandassofi,
Så spännande mes jobb sökande!nouw.com/amandassofi
cassandralee
cassandralee,
Ja verkligen, håller tummarna! 🙏🏼nouw.com/cassandralee
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu vad underbart med sånt väder!! Och så grym du är som checkat av både det ena och det andra 👊🏼 Kram fina ❤️nouw.com/matildaberlin
cassandralee
cassandralee,
Men visst? Älskar det! Tack snälla fina du, kram! ❤️nouw.com/cassandralee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229