Dagen

Vet inte riktigt om jag har fått så mycket gjort idag faktiskt. Hade behövt göra mer. Typ ringa mina samtal, jag försökte men fick inget svar. Har också många gånger upplevt en otrevlig ton när man ringt & fick även det idag när jag ringde till fel tandläkare.. men men, livet går vidare. Dagen är ju inte slut än så hinner nog checka av några fler saker på min lista.

Jag och K tog oss ut på en promenad till Lidingö för att köpa lite sällskapsspel till vår resa. Blev en kortlek, eftersom den vi hade innan blev borttappad i flytten förra året, har letat som en tok efter den utan resultat. Sedan blev det ett maxi yatzy, vilket är som ett vanligt yatzy fast med några fler tillägg.

Hade ju även klickat hem en bok genom tradera, vilket jag blev lite fundersam över att den inte hade kommit fram i förra veckan. Men idag så fanns den där i brevlådan! Äntligen!

På vägen hem gick vi förbi och köpte sushi som vi avnjöt framför tvn sen. Om tiden finns ikväll så kanske det blir någon spelomgång av kort eller yazty senare. Men först packa färdigt & plocka undan här.

Jusste! Det är ju säsongsstart av Idol ikväll också! Kollar ni?

Gillar

Kommentarer

sofiajarefeldt
sofiajarefeldt,
cassandralee
cassandralee,
Ja verkligen! 😊nouw.com/cassandralee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229