Dag 4

Hej hörrni! Det blev ingen uppdatering alls igår. Kände väl mest att orken inte riktigt fanns och vi var igång i princip hela dagen. Vi njuter här. Älskar värmen och vädret. Älskar att vara här med K. Allt är verkligen så himla bra.

Igår började vi dagen med strandhäng. En lite rolig grej man alltid ser på stranden här, är att alla italienare har med sig sina egna parasoll och att de placerar sig familje/släktvis. Man ser alla familje/släktmedlemmarna sitta i klungor där de alla har slagit upp sina egna parasoll. Italienarna verkar vara väldigt familjära också då alla kan prata med alla. Det är en härlig stämning. Tillbaks till parasollen, jag och K är nog de enda på hela stranden som inte har med sig ett parasoll haha.

Under dagen gick vi och åt lunch på restaurangen som jag fortfarande inte har memorerat in namnet på.. där brukar vi iallafall bara ta varma grillade smörgåsar och varsin cola. Efter lunchen promenerade vi vidare längs gatan där alla restaurangerna ligger, för att upptäcka nya små souvenirbutiker. Supermysigt.

Efter lunch och promenad så gick vi tillbaks till hotellet. Vi satte oss, som på rutin, på balkongen och spelade en omgång yatzy samtidigt som vi åt lite snacks och drack vatten. Haha en skaplig blandning.

Runt halv sju-sju tiden tog vi bussen upp till Taormina. Vi var vid busshållplatsen redan vid fem över sex, men bussarna här går inte riktigt att lita på när de kommer och inte. Och när de väl kommer kan de vara så pass fulla att man ändå inte får plats & då får vänta in ytterligare än annan. Så. Vi kom iväg ungefär tjugo i sju. Tanken var att K skulle fota en del, sedan skulle vi shoppa och äta middag där men vi kom lite sent så vi precis missade solnedgången. Så vi åker dit idag också. Men det blev lite shopping iallafall. Middagen tar vi idag också.

Efter shoppingen tog vi bussen tillbaks till hotellet. Vi gick och lämnade det vi köpt och gick sedan ut igen för middag. Det blev ett lite finare ställe igår som var helt fantastiskt gott och hade supertrevlig personal. Ristorante Garden tror jag stället hette.

Idag ser planerna ut som så att vi nu ska gå till stranden och lägga oss. Sedan blir det nog lunch i vanlig ordning. Kanske någon promenad efter det, tror vi skulle kolla efter present till K’s mamma. Efter det blir det nog hotellhäng och sedan tar vi bussen upp till Taormina igen. För att då hinna med att fota lite mer, promenera på gator vi inte vart på tidigare, kanske någon mer shopping och sedan avsluta med middag. Tror det blir en minst lika bra dag idag som de tidigare dagarna. Vi mår!

Ha en trevlig fredag allihopa! <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229