Coffee Date

Det här inlägget är i samarbeten med bga.se - https://www.bga.se/

Hej vänner!! Har längtat efter att få berätta detta för er, jag har fått äran att samarbeta med bga.se vilket är, håll i hatten nu(!), Nordens ledande aktör inom fotoramar & fotoalbum och som även säljer speglar, posters OCH framkallar bilder. Nej men hörrni, jag är SÅ himla glad för detta och det blir bättre.

Som ni kanske vet och har läst er till här på bloggen, eller om ni helt enkelt känner mig, så älskar ju jag inredning och något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat är inredning som kan fylla våra väggar, bland annat då posters/affischer. Älskar posters, så himla enkelt och snyggt att bara sätta in i en ram & få upp på väggen, eller på till exempel en byrå i hallen. Och nu till hösten känner iallafall jag att jag skulle vilja köpa hem lite ny inredning. Få en liten nystart sådär. Och kanske tänker ni precis som mig & då har ni hittat rätt, fortsätt scrolla så kommer ni förstå ♥

För det första, kolla in denna fantastiskt fina poster som jag fått hem. Jag älskar den!! Alltså på riktigt. Älskar färgerna, kontrasterna, kaffekopparna och HUR gott ser inte kaffet ut att vara? Denna älskvärda poster går under namnet Coffee Date (KLICK!) och är då såklart från bga.se. Nej men asså den ÄR så fin. Är helt kär. Om ni nu skulle vilja ha en likadan poster som mig så finns denna även i sju olika storlekar. Min är i storlek 30x40cm.

Det som jag tycker är så roligt med posters är att man kan mix matcha de så himla mycket och att det är ett sådant himla enkelt och snyggt sätt att inreda på. För mig ska inredning vara enkelt.

Och som tidigare nämnt så är ju hösten på väg och vad passar då bättre än lite nytt där hemma? Så ta chansen nu och gå in och kolla bland deras sjukt stora utbud på posters. De har nämligen över 1 500 stycken att välja på. Det handlar om posters med olika storlekar, olika färger, liggande, stående etc. Och om ni fortsätter scrolla ner, så hittar ni en superbra deal som kan förbättra er shopping!

Sådär, då var vi här, kanske vid den bästa delen av inlägget, vad vet jag? - Som ni nu kanske har tänkt ut så vill jag ju självklart att ni ska få ta del av detta samarbete som jag har med bga.se. Därför har jag fått, en väldigt bra om ni frågar mig, rabattkod till er. Om ni anger rabattkoden cassandralee25 får ni nu hela 25% rabatt på posters till och med den 15/9. Hur fantastiskt är inte det då hörrni? Rabattkoden gäller på alla posters FÖRUTOM de där det står premium . Bga.se har redan superbra priser på sina posters/affischer så med min rabattkod får ni nu ännu bättre priser. Se hela shoppingen som en present till dig själv, eller varför inte köpa present till någon nära? En annan väldigt bra grej med bga.se är deras väldigt snabba leveranstid på varorna.

HÄR
kan ni återigen hitta den "Coffee Date" - postern som jag fick hem

Vi har nu kommit till ett slut på detta inlägg. Som sagt, ange koden cassandralee25 så får ni 25% rabatt hos bga.se. Tack för att ni läste (och läser alla andra inlägg) och hoppas att jag kunde sprida lite shopping-glädje till er. Ta nu chansen att unna er själva något riktigt fint och tipsa gärna vänner & familj så de också kan få unna sig något nytt inför hösten. Ha nu en riktigt bra måndag hörrni! ♥

Gillar

Kommentarer

Ines
Ines,
Åh så roligt! Måste passa på att beställa hem några posters!!
cassandralee
cassandralee,
Ja men visst? Det tycker jag verkligen! Bara att passa på nu! ❤️nouw.com/cassandralee
Rolf
Rolf,
Coffee date var ju jättefin,jo nog skulle man behöva lite snyggt på väggarna.
Tjusigt!
cassandralee
cassandralee,
Ja men visst är den? Ja det är ju alltid uppskattat, passa på nu medan jag har en kod till er! nouw.com/cassandralee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229