Charbél Gabro - Ett Hej kan rädda livet på någon

Hej på er! Ska försöka sammanfatta gårdagen så gott som möjligt nu. Vid nio tiden var klassen på plats på Subtopia i Alby och redo för en sju timmars lång föreläsning.

Det var Charbél Gabro som höll i föreläsningen och oj vad bra det var. Han hade lagt in flera övningar i syfte att man skulle få röra lite på sig emellanåt och inte tröttna under föreläsningens gång. Det var väldigt bra och givande övningar som också berörde en.

Charbél pratade om väldigt viktiga och relevanta ämnen som integration, mångfald och inkludering. Han berörde alla på ett eller annat sätt och gav oss alla väldigt många tankeställare. Han skakade verkligen om hela gruppen. Ta er en minut och tänk över det som står i rubriken också.

Gårdagens föreläsning var absolut en av de bättre jag har varit på och jag kommer ta med mig väldigt mycket från den. Eftersom jag kunde relatera till en hel del som han nämnde så gav den mig också väldigt mycket inspiration till att dels bli en bättre medmänniska och dels till att jag faktiskt vill börja jobba på min scenskräck, att stå framför folk och prata. Så, om ni får chansen att gå på Charbéls föreläsningar, gör det säger jag bara!! Ni kommer inte bli besvikna och ni kommer gå därifrån med ett mycket större bagage än vad ni kom dit med.

Det var allt för nu. Jag är ledig från skolan idag men ska iväg på takvandring med en del av klassen senare idag. Det får ni nog ett inlägg om också. Nu ska jag fortsätta kurera mig, inatt var ingen trevlig natt.

  • Postad i: Jag

Gillar

Kommentarer

amandatlindberg
amandatlindberg,
åh! Den föreläsning vill jag gå på! nouw.com/amandatlindberg
cassandralee
cassandralee,
jaa, gör det! Du kommer verkligen inte ångra dig! <3 nouw.com/cassandralee
Rolf
Rolf,
Vilken spännande rubrik på ditt inlägg! Ja,den får en ju att fundera.Jag tror att rubriken syftar till att ett hej kan hjälpa en människa som kanske mår dåligt att bli sedd på ett vänligt sätt.Man får vara uppmärksam på sin omgivning och ett enkelt hejsan kan kanske få en människa att vilja fortsätta att leva.
Vad är egentligen integration? Är det att vi alla skall gilla köttbullar typ,eller räcker det med att vi accepterar de lagar som finns och försöker att leva efter dem? Jag vet inte men målet att alla skall fira julafton är kanske onödigt högt ställt? Intressant och tankeväckande diskussion! Tack för ett bra inlägg!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229