Behöver er hjälp!

Jag kan ju omöjligt vara den enda som inte är ett fan av att tvätta håret varje dag eller ens varannan dag? - right? Men ofta så känns håret så himla fettigt och äckligt så jag känner mig tvungen att tvätta det oftare än vad jag borde.

Men jag är också en av de som vill använda torrschampoo istället för att tvätta håret så ofta. Vet ju dock inte hur bra det egentligen är att använda torrschampoo. MEN nu till den faktiska frågan som jag behöver ER HJÄLP med!

Vilket är det bästa torrschampoot för mörkt hår? Jag har tidigare använt Batiste Dark & Deep Brown och Maria Nilas Invisidry Schampoo. Men tycker inte riktigt att de har funkat som jag vill. Har också blivit skeptisk mot torrschampoo överlag efter att jag blivit besviken av två som jag endast har hört gott om. Jag vill ju att torrschampoot ska hålla i sig så länge som möjligt, men med de jag nämnde så har håret känts äckligt igen bara någon timme senare. Det kanske är jag som kräver för mycket av ett torrschampoo, haha. Men vore verkligen guldvärt om ni kunde komma med något annat tips! <3

  • Postad i: Jag

Gillar

Kommentarer

Cezia
Cezia,
Använder löwengrip och dom funkar bra (luktar så gott haha) jag använder inte torrschampo så himla mycket så är nog inget proffs 😅nouw.com/cezia
cassandralee
cassandralee,
Åh tusen tack för tipset! Ska kolla in det direkt. Haha, då är vi två om det! 😊 <3nouw.com/cassandralee
Ines
Ines,
Som någon innan kommenterat har jag hört att Löwengrips är super! Jag har även ett från Noir Stockholm för mörkt hår som jag tror är perfekt men jag använder varken torrschampo eller har mörkt hår hehe. Det är dyrt men jag tror att det hade varit perfekt för ditt hår!
cassandralee
cassandralee,
Tack snälla, fina du för tipset! Ska kolla upp det också! 😍🙏🏼nouw.com/cassandralee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229