Barcelona dag 4

Äntligen var vi inne på Barcelona dag 4. Som jag längtat. Klockan 06.25 var vi incheckade och klara. Planet skulle gå klockan 09.00.

Fick i mig lite frukost, köpte vatten och var nu redo för avfärd och att få komma hem. Äntligen. Den här resan har verkligen inte varit bra. Den har varit väldigt jobbig och jag trodde inte att jag skulle få en sådan enorm hemlängtan. Relationsmässigt med K så är det ju alltid bra att få lite space ifrån varandra, men i fredagskväll gick inte tårarna att hålla tillbaks.. det brast på grund av saknaden. Inte för att jag riktigt saknade att umgås med honom på det sättet, utan mer bara att få ha närhet av någon nära och kär som man känner sig trygg med. Är ni med mig? - hemlängtan tog liksom över alla känslorna. Om jag hade haft en sjukt bra och rolig resa så tror jag verkligen inte att saknaden och hemlängtan hade varit så brutal som den var. Man hade ju givetvis saknat varandra då också, men det hade varit en annan känsla och annan typ av saknad tror jag.

***

Sådärja, det var alla inlägg om min resa till Barcelona, Spanien. Som ni vet vid det här laget, om ni läst tidigare inlägg, så var inte resan speciellt bra alls. Det känns som helt bortkastade pengar och jag hade lätt kunnat stanna hemma istället. Men jag försöker ändå vara och tänka positivt. Dagarna när jag fick mitt space, med andra människor som gav mig energi istället för att ta energi ifrån mig, var helt fantastiska. Jag skrattade så himla mycket med de och jag hade det så himla bra. Allt tack vara att jag gick på magkänsla och hängde med andra och rätt människor med rätt energi runt omkring sig. Bara där har jag lärt mig något så enkelt som att man endast ska umgås med människor som höjer en och som sprider bra energi. För det är inte värt att må dåligt en hel resa ELLER i allmänhet för den delen på grund av att ett fåtal personer ska dra ner dig i deras negativitet. Nej nej och återigen nej. Finns absolut inget rätt i det.

med det sagt hörrni. SPRID GLÄDJE OCH KÄRLEK till varandra! - Det mår vi alla bäst utav <3

Gillar

Kommentarer

tildablanksvard
tildablanksvard,
Åh va härligt med barcelona!nouw.com/tildablanksvard
cassandralee
cassandralee,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229