Barcelona - dag 3

Barcelona dag 3 och en helt fri dag till att göra vad vi vill på. Jag tog en ensam promenad bort till några andras boende i klassen. Behövde få mitt space. En av de bättre stunderna under resan faktiskt :-)

Vi började dagen med en supergod brunch på stället Brunch & Cake. Riktigt gott faktiskt, men blev tyvärr inte mätt på det. Men tänker ändå att smaken är ju prio. Rekommenderar alla att gå dit om ni åker till Barcelona! Det är ett väldigt populärt ställe.

Såhär såg en del av fasaden ut, hur fint?

Vi tog oss vidare för att kolla lite i butiker, eller ja det blev en butik, Sephora. Jag skulle från början inte shoppa något, men slutade med att jag köpte en foreo luna mini 3. Den var nästan en tusing billigare här i Spanien än hemma i Sverige så jag slog till! Blev som en julklapp till mig från mig. Måste säga att jag fick otroligt bra service från tjejen som hade koll på foreo. Och han i kassan skrattade lite åt mig när han skrev på kortet till min present ”To: me. From: me” och jag sa, ”yep that’s perfect!” haha. Den Sephora butiken vi var i är Europas största. Coolt va???

Dagen blev inte så mycket mer intressant faktiskt. Vi tre som hängde och hade mötts upp hade alla otroligt mycket hemlängtan så vi slog oss först ner vid en uteservering för att fördriva tiden och bara spy galla. Vi hamnade på ett ställe med sjukt otrevlig personal och inte alls gott fika. En supertorr chokladcroissant och ett te som smakade hav. Usch.

Efter några timmar där så avslutade vi dagen med en pasta middag Macchina Pasta Bar, typ som vapiano fast tusen gånger godare. Var hemma på hotellet runt 22.00.

Gillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
Åh så härligt det ser ut. grym du är!nouw.com/hannaemmy
cassandralee
cassandralee,
Jaa verkligen, tack snälla! ❤️nouw.com/cassandralee
livetmitt93
livetmitt93,
cassandralee
cassandralee,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229