Barcelona - dag 2

Barcelona dag 2 började ganska tidigt. Klockan 09.00 var vi på plats på IBTM mässan. En mässa med massor av utställare från hela världen som pratar / representerar hur de arbetar med kongresser, konferenser och event. Väldigt intressant faktiskt.

Såhär såg det ut. Massor av stora, pampiga montrar.

Vid en av montrarna var det uppbyggt så man kunde rita på detta ”tyget” på bord och bänkar. Självklart lärde vi sätta ner foten och visa vart vi kommer ifrån! ;-) jag och två till var på plats fram till ca 15.00, då tog vi en taxi vidare in mot stan och...

..in på stället El nationale (?) som har ett par restauranger för mat och dryck. Vi slog oss ner och beställde in detta..

..chark och ostbricka, toast med tomat, cava & rödvin.. ja ni ser ju hur underbart gott det ser ut!!

***

Kvällen avslutades runt 21 tiden, vi tog taxi hem. De till sitt boende och jag till mitt. Var på hotellet runt 21.30, tog en dusch och gick sedan och la mig och kollade på finalveckan av PH. Fel personer vann. Punkt. Behövde verkligen denna kvällen för att komma på andra tankar och för att få ur mig frustration. Resan har tråkigt nog fortsatt på det dåliga spåret. Hemlängtan har nog aldrig varit så stor som nu.

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
kose deg videre 😊nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229