Alla dessa uppgångar

Nej men hallå!! Hur har ni haft det idag? Jag har haft det bra, tack. Var i skolan mestadels av dagen. Förmiddagen var den segaste av de alla sen skolstarten. Läraren hade en otroligt tråkig och långdragen presentation / föreläsning och jag tror de flesta av oss zoonade ut helt x antal gånger. Eftermiddagen blev bättre. Mycket gruppövningar med mycket bra diskussioner. Jag kämpade på så bra jag kunde med mitt mående och det gick ju helt okej.

Efter skolan tog jag tunnelbanan till stadion, för att sedan ta en promenad till stadsbiblioteket.. bara en grej, gick upp vid fel uppgång och hamnade på helt fel sida.. och trött som jag var, så orkade jag inte gå tillbaks hela vägen så tog bussen som säkert tog längre tid än vad det hade tagit mig att gå haha :)) kan bli helt knäpp av alla möjliga uppgångar som finns vid tunnelbanorna.. men, men. Boken lämnades in på mindre än en sekund och jag var snabbt därefter påväg hem. Aja, en tidig morgon väntar, så ska avsluta här. Hoppas att ni har haft en superfin tisdag! <3

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Fine blomster 😊nouw.com/livetmitt93
Rolf
Rolf,
Jag gillar inte tunnelbanor pga den katastrof som det skulle innebära ifall det blir en större brand som slår ut rulltrapporna.Så vacker bukett,tjusigt! Den skulle jag vilja ha:)!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229