Vaknade typ vid tolv idag. Så vi bestämde oss för att åka och köpa frukost och sen bege oss till slottet för att sola ovh äta lite. Det var perfekt väder för de även om de blåste lite.
Längtar tills man kan sitta i bikini också!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Något jag måste bli bättre på är att skaffa blåa jeans. Jag är så dålig på de. Har alltid älskat att ha svarta eller gråa jeans. Det funkar ju till de mesta. Men nu ska jag faktiskt försöka skaffa lite fler i dessa färger. Dem här två paren är från Zara.

Likes

Comments

 
Fick bli en gammal bild!

Ännu en dag som gått. Fast den här har ändå varit väldigt lyckad. Jag åkte till skolan idag för att ha ett möte, men stannade kvar ett tag efter för att ta igen lite tid med Jesper och några andra härliga personer man saknat. Riktigt härligt när man kommer ut från mötet så står dem utanför och väntar på en. Och när man väl har kommit ut får man fina kommentarer! Aldrig fel när man mår så här.

Jag har dock även hunnit att korta länken på min klocka idag så kan äntligen börja använda den! Ska bli så kul! 

Likes

CommentsHar väntat en månad nu. Och i går komma denna fina sak hem till mig. Älskar den! Ska dock försöka minska länken. Men det får bli efter mitt möte. Den är ganska stor så man får vänta ett tag till innan jag kan använda den. Men förhoppningsvis hittar jag någonstans jag kan fixa till den.
Hade väldigt svårt att bestämma mig för vilken färg jag skulle ha. Men det fick bli en i silver. I framtiden när jag har råd kanske det får bli en i guld och varför inte en i rosé också?

Likes

Comments
Knäppte dem här bilderna någon dag sedan, men glömde lägga upp dem. 

Just nu sitter jag i sängen och kollar på när min bror spelar. Han fick ta över mig eftersom jag börjar få tillbaka min huvudvärk igen... Jätte kul! Har även sovit extra dåligt den här helgen, även om man jag har haft Tim bredvid mig. Ingenting kan hjälpa mig från den här plågan tydligen... Men han kan i alla fall alltid göra mig gladare. Just nu längtar jag bara till både London och studenten. En chans att äntligen få komma bort härifrån. Har kanske lyckats hitta ett litet jobb också som jag kan börja med. Hade varit så jäkla bra just nu!

Likes

CommentsTre saker jag gärna hade tagit med mig hem från Zara!

Älskar långklänningar! Men har aldrig riktigt fått någon chans att använda någon så har aldrig riktigt våga lägga pengar på någon så. Men den här kan jag verkligen tänka mig att bära! 

Jackan är ju så snygg! Ska se om jag kanske kan hitta den när jag är i London! Den hade varit perfekt för både nu i vår och sen sena sommardagar! 

Har även den senaste tiden försökt att börja använda mina högklackade skor! Så dessa får också gärna stå på hyllan!

Likes

CommentsEftersom jag nu har Photoshop så har jag suttit och lekt dem senaste dagarna. Och jag kan redan säga att jag har blivit beroende! Skit roligt!

Tog en sväng till Malmö idag för att hålla i mina pianolektioner! Precis som vilken måndag som helst. Trots att jag bara var iväg på det så är jag otroligt trött! Det är helt sjukt. Att man kan bli så trött! Ligger nu i sängen och försöker komma på vad man kan göra. Skulle behöva städa rummet, men eftersom vi har studiedag på onsdag så blir det ett varv då istället. Perfekt tills på fredag när Tim kommer!

Ännu en dag med framsteg till mitt "nya" liv idag. Känns bra att det verkligen börjar hända något. Den här gången är till och med mamma med på vad jag göra. Eller hon verkar inte vara lika orolig längre. Inte som när jag först berättade allt detta för henne. Känns bra att ha sin mamma med sig i detta. 

Likes

Comments

Nu har jag suttit i säkert tre timmar och rensat datorn på onödigt skit och sen samtidigt flyttat över alla bilder till en annan dator. Ska fixa photoshop nu i veckan och installera de på denna så kan jag ha med mig de vart jag än går. Så kan jag sätta mig med det lite då och då. Och nu när jag ska plugga i sommar så tänkte jag att det kunde vara bra att vara lite förberedd. Men skolan kommer ju såklart komma först. Så att jag får klart dem där sista uppgifterna jag behöver göra så att jag kan gå ut med ett slutbetyg och studentmössan i handen! Ska skicka iväg mina inbjudningskort nu i veckan också så att folk har tid att planera lite! Får bara hoppas att alla kommer! Haha

Men för att vara helt ärlig så såg början på det här året inte så bra ut. Fast det känns som det kommer bli bättre och bättre. Vad och varför kommer jag inte berätta. Men detta är i alla fall något riktigt positivt för mig! Snart är allt löst! 

Likes

Comments


Tänka sig att tiden kan förändras så snabbt, detta är bara för tre år sedan!


Jag har funderat ett tag på vad man kan skriva, men jag har fortfarande inte kommit fram till något. Det är inte så att det har hänt något specifikt i mitt liv. Och jag tänker verkligen inte prata om hur det gick igår… Det kanske såg bra ut, men bakom de där draperiet (eller vad man ska kalla det…) så gick det åt helvete för mig rent utsagt… Inte alls kul. Men ja, vi kom igenom dagen i alla fall. 

Stack i alla fall till Sara efteråt vilket var väldigt trevligt. Man hinner knappt träffas längre. Hon har sina intressen och jag har mina. Men jag kommer aldrig vilja släppa henne! Det kan jag lugnt säga. Hon är en vän av guld! En vän man vill ha kvar hela livet! 

Likes

Comments


Sitter just nu på tåget. Fast hann med att sitta lite i trädgården med hundarna och sola! Riktigt härligt väder! Sen är de perfekt när det är helt vindstilla inne på gården. Igår gick jag till och med runt med shorts! Det var så skönt! Frös inte ens!
Men det är ju dock lite kallare idag... Oturligt nog... Men inte mycket! Så det börjar i alla fall gå åt rätt håll!

Likes

Comments