Vardagligt

Dagen spenderades inne på ett fik halva dagen till att sedan gå på bio. Vi såg på The Great Wall vilket var ganska bra. Även fast det blivit lite för mycket onyttigt idag så känns det helt okej just nu för vi har haft det jättebra och jättemysigt hela dagen.

Just nu sitter vi bara på tågstationen och väntar på tåget hem till mig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardagligt

Godmorgon, hoppas att ni har det bra! Idag väcktes jag strax innan 9 av att någon ringde på okänt nummer, vilket jag inte svarade på. Så när jag väl var vaken kunde jag lika gärna kliva upp istället för att sova bort hela dagen, trots att jag somnade runt 4 inatt.

Wellwell, fixade en smoothie på blåbär, hallon och lite mjölk + två hårdbrödmackor. Jag är verkligen i en period där jag vill äta hårdbrödmackor istället för mjuka haha. Varför har jag inte ätit hårdbröd oftare? Det är ju svingott.

Likes

Comments

Vardagligt

Tack för kommentarerna igår! Jag försöker hålla mig positiv för Hugo kommer hit på måndag så det kommer nog kännas bättre då.

Sov bort halva dagen idag, sminkade mig, åt  jättegod middag och har umgåtts med familjen denna kväll. Ber ännu en gång om ursäkt för det dåliga bloggandet och de dåliga inläggen just nu. Det kommer bli bättre.

Likes

Comments

Psykisk ohälsa

Mitt mående är på botten, jag ligger i sängen och är nästan helt apatiskt hela dagarna. Har videos på i bakgrunden, försöker fokusera på något men det går inte. Jag lyckas sminka mig på dagarna i alla fall, jag gör något. Jag är bara så himla nere, så himla tom. Jag har ett hål i bröstet och kedjor runt mig som tynger ner.
Det känns som om att jag ruttnar bort, jag vill ta mig här ifrån, jag vill inte vara här. Jag vill göra något men jag har ingen ork, jag vet inte ens vad det är för dag. Alla dagar ser likadana ut. Det är så många måsten, detta måste göras men jag kan inte göra något. Jag försöker men jag stirrar bara tomt på skärmen, huvudet bara snurrar och inget fungerar. Jag kanske inte försöker tillräckligt mycket, men vad är tillräckligt mycket?

Förlåt, jag känner mig så dålig för att jag inte bloggar tillräckligt mycket eller tillräckligt bra. Det känns bara inte så bra just nu.

Likes

Comments