Vardagligt

Igår så tog Hugo med mig ut på bio och vi såg på Star Wars Rogue One och den var amazing, verkligen bra! Sedan åt vi middag på Max och hängde med hans klasskompisar och firade en som fyllde 18 år igår, jättetrevligt. Hade dock en del ångest i början på kvällen för det var så många jag knappt kände och det blev bara jobbigt, men det löste sig ganska fort när vi kommit in på krogen.

Bra dag igår, idag har vi sovit och kommer fömodligen bara vara hemma och dega.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardagligt

Kommer nog inte bli så jättemycket bloggning under lovet men whatever. Idag har jag och Hugo mest legat i sängen och kollat på lite TV, dock så vr vi ut och handlade saker till TACOS! Så det blev tacomiddag och tacos är fan det bästa jag vet, skulle kunna äta det för evigt, seriöst.

Blivit mycket matinlägg de senaste dagarna menmen hahah.

Likes

Comments

Vardagligt

Här sitter jag och är surig och lagomt ångestfylld på tåget.

Först och främst blev det jobbigt på affären när jag skulle köpa något att äta på tåget, slutade med bara en pepsi max för att äta ensam bland folk jag inte känner på ett tåg var alldeles för jobbigt att ens tänka på något mer.

Sen väl på tåget så satt någon på min plats, berättade för henne att det var min plats och om hon skulle kunna flytta på sig, hon sa något i stil med "ah men kan inte du bara sätta dig där borta då?". Ugh fick sån ångest så jag skakade, kunde knappt få upp min väska på förvaringsräcket ovanför sittplatserna. Allt var bara jobbigt men nu är det löst och okej.

Blir så irriterad, varförvarförvarför ska folk ta andras platser, platsbokningen var gratis? Varför??? Mvh ångest

Likes

Comments

Vardagligt

Idag väcktes jag vid 5 av stormen som blåste, det var sjukt. Det hördes otroligt mycket och utanför såg man bara snön som yrde, dock så har det lugnat ner sig nu som tur är. Jag är jätterädd att mitt tåg ska bli inställt eller väldigt försenat på grund av det. Vid 18.04 rullar jag äntligen ner till Stockholm och min pojkvän, det är exakt 3 veckor sedan vi sågs sist.

Hur som helst, jag lyckades somna om efter ca en timme och fick några fler timmars sömn. Vaknade igen, duschade, åt lite frukost, sminkde mig och packade ihop det sista. Nu är jag klar och vill bara att tiden ska gå lite snabbare.

Likes

Comments

Vardagligt, Ätstörningar

Idag äter vi jullunch hos farmor och farfar med min faster och kusiner. Det har faktiskt inte varit så bra och så kul. Jag har haft ångest ca hela dagen, väldigt mycket kroppsångest, sen brukar jag sällan äta lunch så det är den jobbigaste måltiden på hela dagen.

Blev i allafall en ganska bra portion, sallad, en vårrulle, 3 vegobullar, lite svampstuvning och en macka med smör, vegansk ost och tofu på samt vatten. Det fanns massvis med läsk där men alla var vanlig läsk och flytade kalorier har jag så svårt för. (i alla fall om det är alkoholfritt haha.)

Aja, det är helt okej ändå. Imorgon åker jag ner till Stockholm och får äntligen träffa Hugo igen.

Likes

Comments