Nästan varje dag tar man någon ny bild på katterna och man vill ju inte bara ta bort dom efter att man har tagit dom.
Så detta får bli ett litet sätt att få bort dom från mobilen i alla fall, men samtidigt ha kvar dom!

Har väldigt svårt att ta bort mina bilder på katterna, de är ju bara för söta och de finns antagligen på ca 30 % av alla mina bilder 😂

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är underbart att få komma igång igen, har verkligen haft lite cheer abstinens (ändå om man aldrig slutat helt)
Men bror nog ganska mycket på att jag är ganska beroende av det jag, kan inte se en framtid med mig utan cheer på något sätt!

Finns även så mycket ifrån träningarna som man vill skriva om och lägga upp videor på, men kan inte lägga upp för mycket om vad man kommer göra i programmet.
Men kommer försöka göra en liten "dokumentär" om hur en hel säsong ser ut och hur det utvecklas från start till tävling! 😍


Hur en träningsvecka ser ut:

Måndagar - Gymnastikträningar med MM, M, M2, S2 och S3:
Börjar träna MM laget klockan 17.00-18.00
M laget tränar klockan 18.00-19.00
M2 laget kör 18.00-19.30
Jag själv börjar träna 19.00-20.30 (men står mest som tränare de tiderna också och kör lite gymnastik när jag får tid över)

Tisdagar - Cheer träning med M2 Glow:
De börjar sina träningar klockan 17.00-19.30 och startar för de mesta sina träningar med 2,5 km jogging som uppvärmning.
Annars kan olika tjejer varje träning, få i uppgift att lägga upp en egen uppvärmning. De får lägga upp den hur de vill, så länge de känner att de blir varma och får upp en puls!

Onsdagar - Cheer träning med S3 Heat:
Vi börjar alltid våra träningar med en 2,5 km jogging som uppvärmning, en halvtimma innan träningen börjar.
Vi börjar träna 20.00-21.30, men träffas då som sagt för uppvärmning vid 19.30.

Söndagar - Cheer träning med MM, M och S3:
MM tjejerna börjar träna klockan 15.30-17.00
Tjejerna ifrån M laget börjar 16.30-18.00
Sedan börjar mitt S3 lag träna 18.00 och som vanligt börjar vi där med en joggingrunda på 2,5 km!

Detta är hur en vanlig träningsvecka ser ut!

(Även lite förtydling, är coach över S2 och även aktiv inom det)
Översättning över lagnamnen:
MM = Miniminior - Fireflies
M = Minior - Ember
M2 = Minior level 2 - Glow
S2 = Senior level 2 - Flames
S3 = Senior level 3 - Heat

Mina "roller" inom ÖGF: Aktiv, coach, kommitté ansvarig samt med i en del av styrelsen (nästan det ända jag ännu inte är, är förälder inom föreningen)

Likes

Comments

På fredag är det sista dagen på sommarjobbet och sedan har jag kört denna körning i 10 veckor. Hälften av dessa veckor har jag gått orolig över att jag inte ska få fast anställning, men nu var det inte det som vart problemet.
Då jag faktiskt fick ett erbjudande på en riktigt bra körning och jag ville verkligen säga sa!
Men tiderna funkade inte ihop med Cheer träningarna 🙈

Jag fick ett erbjudande på att köra till Västerås och jag skulle i så fall börjat jobbet 14.00 och sluta 19.30.
Jag skulle ha missat väldigt många träningar om jag tog den körningen och det kan jag inte göra.
Det må vara min fritid och hobby, men det är fortfarande ett jobb som jag tar på allvar!
Annars skulle jag aldrig ha tagit på mig så mycket som jag har gjort denna termin/säsong

Har vetat väldigt länge att det skulle bli svårt att få ihop allting, men ingenting är omöjligt. Det tar bara ett tag innan man hittar sina knep och möjligheterna kommer ☺️

Så nu gäller det bara att vänta och se när det blir en körning ledig på jobbet och hoppas att man kan tacka ja den gången!

Likes

Comments

Bästa dagen man hade haft på länge!
I början undrade man lite varför den skulle vara så speciell och varför åka på ett flak skulle kunna vara så roligt, men när man väl har gjort det!!
Saknar stunden man hade och allt roligt man gjorde med alla tillsammans. Om man bara skulle kunna spola tillbaka och göra det igen!
Men som tur är träffar man i alla fall 4 st av dessa underbara personer nästan varje dag 😍

Jag och Becca har gått från skolkamrater till kollegor, så vi träffas varje dag på jobbet!

Likes

Comments

Februari!
Då jag knappt har lyckats att skriva sedan jag kom hem från Thailand, finns många bilder mobilen som ska komma upp.
Bilder från dagen vi åkte till Båros jag och några tjejer gamla laget, och kollade på våran gamla lagkamrat Matilda när hon tävlade med sitt nya level 5 lag från Göteborg. Hon gjorde verkligen jättebra ifrån sig (video kommer nedanför)
Längtar själv så himla mycket att få börja träna igen!
Första körningen efter att jag kom hem vart en fyra timmars mörkerkörning, men det var riktigt kul och verkligen skönt att få köra igen. Men ännu skönare var det att komma tillbaka till hallen och få träna igen med stunt groupen!

Mars!
I Mars hände det mycket mer, första helgen var det redan tävlingsdags och båda våra lag kom hem med guld på kvällen. Är så grymt stolt över båda lagen och längtar till att juniorerna ska åka till Malmö sen i maj och tävla i RM.

Vi har firat Tobias Bader som fyllde 30, så sjukt kul att få träffa honom igen det var så länge sedan sist. Innan han då flyttade till Stockholm och öppnade sin egen dansstudio.

Har suttit vid domarbordet som tidtagare på DM Stockholm, verkligen en häftig upplevelse. Har detta år suttit som åskådare, tränare och tidtagare på olika DM, en stor blandning. Men inget slår nog i själva verket att själv åka iväg som aktiv och stå på mattan, ändå om det var första gången man satt vid domarbordet och att jag för en gång skull var en av de kostym klädda personerna som de aktiva för nervösa över att se!
Men detta är allt någonting jag kan tänka mig att göra igen, sedan kanske någon gång i livet sitta som en domare vid bordet, det skulle vara super häftigt!

Har för första gången i mitt liv åkt skidor med kurs 2 i idrott och det gick faktiskt bättre än vad jag förväntade mig, men jag vet inte om jag kommer göra det igen. Men man vet aldrig vad händer.


Men nu ska jag återgå till min kväll med Emma, vi ska ha lite film mys efter några timmar på gymmet tidigare idag!
Puss

Likes

Comments

Skönt är det verkligen att börja återgå till de vanliga dagarna här hemma!
Tillbaka till skolan och äntligen hemma till Cheerleadingen. Avslutade i alla fall onsdagen med ett styrelsemöte och började komma in i allting igen.
Skaffade gym kort i torsdags med bästa Emma på 24/7 fitness, så vi spenderade 3 timmar på gymmet under lördagen och fixade våra scheman för att sedan åka till Ica och köpa allting inför film kvällen.

Ganska så lugnt att bara va i skolan en dag och sedan få helg igen, då det var friluftsdag under fredagen och vi behövde inte närvara. Så det var bara att ta lilla pruttbullen (bilen) till besiktningen och den gick igen med bara några bra att veta saker, den är trafiksäker!
Sedan så som jag längtat efter min sallad, så åkte jag till sallad Inn och köpte den till lunch efter besiktningen i fredags. Längtar redan efter en till 😍
Eftersom jag var själv hemma en stund till under fredagen, då mamma och pappa jobbade och min syster åkte in till stan. Så tog jag mig tiden till att lägga mig i ett bad och bara ha det skönt, ska nog göra det igen hör snart!

Men dags att lägga sig, i morgon börjar två veckors igen och får se vad jag väljer för körningar dessa gånger (men kommer säkert att bli de vanliga)

God natt 😘

Likes

Comments

Nu är det dags att gå ombord på sista planet hem, klockan 06.05 i morgon bitti kommer jag att vara hemma i Sverige igen!
Efter ca tre och en halv vecka ska det bli skönt att få komma hem, saknar så mycket det som finns där hemma men inte här nere, men det är väll även just därför hemma alltid är bäst.

3 veckor med sol, bad och shopping, så det är lite fullt i resväskan nu och det var knappt att allting gick i trots allt. Men ändå spenderade vi en liten snabbis på marknaden på vägen hem till bungalown, men köpte bara lite hårsnoddar. Försökte att pruta ner på en handväska som de hade ökat priset på, men eftersom de inte fattade vad jag sa så orkade jag inte och gick där ifrån. Har i alla fall köpt tre väskor här nere och mamma fick en gratis som jag snodde till mig själv (hon behövde den inte i alla fall och vi kommer säkert att dela på den) 🙈

Kan inte säga att jag inte gillar maten här nere, har mina tre favoriter. Har ätit typ stekt ris med biff och kyckling ca 50% av alla måltider här nere och vårrullar ibland som förrätt eller som bara en enkel lunch, sedan de dagarna man är super hungrig är stekt kyckling med ris och sötsur sås jättebra, den är verkligen mättande!
Men vet redan att när jag kommer hem ska jag köpa mig en sallad, har längtat efter den ett tag nu 😍

Likes

Comments

Jag kan faktiskt säga att jag har gjort det man brukar göra på semestern än så länge denna vecka: absolut ingenting!
Måndag, tisdag och onsdag då har jag inte kommit längre än till poolen och solat, om det inte var för att gå ner till stranden och äta någonting.

Det är så skönt här nere och inte bara pga värmen, man får aldrig några cravings för shopping då det är marknad tre gånger i veckan "dream" 😍
Tisdagar, torsdagar och lördagar!
Har nog faktiskt rent ut sagt köpt någonting på varje marknad, men ska ta det lite lugnare med pengarna nu ändå om det finns ganska mycket kvar.
För att pappa och jag har planer på att tatuera oss, han ska göra klart sitt lejon på armen och jag vill ha min i nacken gjord. Så vi ska kolla vad tatueraren ska ha för att göra dom och jag ska framför allt kolla om det ser renligt ut, vill inte ha någon infektion. Men om allting ser bra ut och det kommer vara för ett rimligt pris, så kommer det nog faktiskt att bli av. Har väntat länge att få ta min första tatuering, men har varit ganska osäker inför det och det har heller aldrig riktigt funnits någon tid för det med alla träningar och allt!

Bara två dagar kvar till nästa marknad 😍

Likes

Comments

Snart har man varit här nere i en vecka och jag kan ju inte säga att jag har gått händelse fri!

Andra dagen var det en bekant här nere som fyllde år, så han firades på kvällen och där fick man då inte gå med ett tomt glas, så man vart bjuden på drinkar hela kvällen!

Torsdagen var planerad att åka till Phuket town vid ca 14 tiden och vara en hel dag dör och shoppa, men det vart komplikationer och det vart försenat. Inte förens vid 16 kom vi iväg och åkte till Worlds biggest gem store och tesco lotus i Phuket town, för att kolla på lite dyrare smycken och köpa matvaror.

Fredagen vart första hel dagen nere på stranden. Tog med mig en uppblåsbar madrass och låg sedan på den och flöt runt i vattnet, men även pga det brände jag mig ganska så rejält! 🙈
Kim fyllde 26 år, så pappa drog på en dyr middag med hummer och stora kungsräkor. Den kvällen vart lite lyxigare än vanligt, men har fortfarande inte köpt henne någon present. Vi kom som tur är överens om att den plånboken som hon hittar och vill ha ska jag betala, så hon kommer i alla fall inte få någonting som hon inte kommer att tycka om. ☺️

Både igår och idag har vi inte gjort så himla mycket, mest bara tagit det lugnt.
Har försökt hålla mig ifrån solen lite, så att brännan kan få lugna ner dig. Men lyckades tråkigt nog igår falla av pakethållaren när vi cyklade över en vägbula, så lyckades ha sönder hela min bikiniunderdel och kan knappt sitta på grund av såret på rumpan! 🙈
Men denna dag vart i alla fall bättre, då vi tog en olje massage vid lunch. Det var super skönt och jag kommer att gå dit fler gånger. Kanske jag kan hålla mig från skratt nästa gång, nu när jag vet vart jag är lite extra kittlig. ☺️

Likes

Comments