Saker att göra i väntan på förlossningen

Som ni vet så är jag sjukskriven och det finns inte så mycket att göra, så tänkte skriva lite punkter att göra, för att fördriva tiden lite.

1. Ta hand om dig själv. Passa på att ta långa bad eller duschar, på med ansiktsmask och bara njut.

2. Duka upp massor med gott på bordet, släng på en film och bara mys i soffan. passa på och bara vara.

3. Tvätta alla barnkläder och allt där till, sortera och fixa. Bädda spjälsängen, fixa och sortera skötbordet.

4. Planera in och boka fika med vänner.

5. Passa på att göra en gravidfotografering, se till att spara minnen på graviditeten, för du kommer sakna det sen. Även om det är jobbigt och inte det lättaste just nu. Så kommer det komma en tid du saknar tiden som är nu.

6. Boa. Passa på att göra allt du känner att du vill få gjort innan barnet kommer. Jag vill t.ex. städa och rensa i skåpen i köket, rensa avlopp och sortera bort saker.

7. Gå på en shopping runda. Passa på medans du har ork, lust och tid att spendera på dig själv. Efter förlossningen så kommer du troligtvis inte ta dig ut för att shoppa till dig själv. Så passa på innan, så har du lite nytt tills efter förlossningen.

8. Är det någon årstid som kommer upp, eller är högtid... Passa på att pynta, eller varför inte byta textilerna för att passa in på årstiden.

9. Läs en bok. Passa på att läsa någon typ av bok i förberedelse för förlossningen.

10. Boka in pedikyr, manikyr eller varför inte en tid hos frisören. Risken för att du skulle gå till frisören senare, är inte så stor. Så passa på att ha lite egentid.

11. Ta upp en ny hobby. Varför inte lära dis sticka eller virka? Det finns säkert något det kommande barnet behöver. Eller kanske lägg ett pussel. Varför inte införskaffa ritbok och färgpennor?

12. Fixa en spellista inför förlossningen, som ni kan ha innan och under förlossningen. Musik för mig betyder så mycket och jag har listor för alla olika humör och så vidare. Det är något som kan få mig genom mycket och vad är inte bättre än en lista som får mig känna mig som en riktig power Woman och får mig att känna lugn?

#förlossning #väntan #barn #resanmotbarn

Gillar

Kommentarer

Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,

Älskar din blogg! Den är så fin! <3

nouw.com/hannakarlzzon
IP: 173.231.62.87