​Kannel är den bästa kryddan enligt mig!, speciellt på pannkakor. Så gott. 

Idag blir det en mys dag, de har blivit så kallt ute nu de senaste dagarna. Men jag ska inte klaga, helt ärligt har jag längtat efter hösten. Dricka varm choklad och te, sitta framför brasan inlindad i en filt och bara mysa. 

Ha en fortsatt trevlig höst söndag! Kram<3

  • Mat

Gillar

Kommentarer

​Är inte detta bara magiskt fint? Jag och min kompis satt uppe halva natten för att bli några av dem lyckliga att få hem Kylie Jenners limited edition kollektion som hon släppte till sin födelsedag. Vi köpte nästan allt från Birthday collection men klickade även hem "Dolce K, Candy K, King metall och Like gloss". Så fina produkter, man märker verkligen att hon och hennes team lagt ner mycket arbete i dessa produkter. Inte nog med att det är fantastiskt fina färger, det är också super snygga förpackningar som passar perfekt att dekorera sminkbordet med.

Gillar

Kommentarer

Åh vad jag älskar morgonpromenader. Jag och pappa åt en sen frukost och gick sedan på en långpromenad vid vattnet. Rekommenderar verkligen alla att ta en morgonpromenad om man har tid. Spelar egentligen inte någon roll om det är en två timmars promenad eller en på 15min. Det viktiga är bara att få komma ut och andas in den friska höst luften. 

Ha en fortsatt super härlig helg!<3

Gillar

Kommentarer