Hey tøser <33

Nu vi nået til vinteren hvor jeg elsker at putte mig i dynen med min computer. Derfor hører jeg også tit meget relaxing musik, og jeg har bestemt tre favoritter.

nr1: I don't mind af Usher ft Juice J

nr 2. Heartburn af Wafia

nr 3. Walk with me af Cosmos midnight.

De her sange for mig i stemning og jeg elsker den rolige tilgang.

kyskys

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey tøser.

Jeg elsker selv at få inspiration af andre til forskelligt tøj. Derfor har jeg valgt selv at finde 3 forskellige lækre jakker frem, og vise til jer. Jakkerne er alle fra Asos.


Den første jakke er fra Asos og koster 499kr. Prisen er meget fornuftig hvis i spørger mig,


Den midterste jakke koster 550kr, og er også en billig men meget flot jakke. Jeg kan rigtig godt lide det rå look jakken har, og jakken vil helt klart pifte dit outfit op og gøre det mere cool.


Den sidste jakke er i den dyre ende. Den koster 1895kr, men jeg ville stadig vise den til jer, da den er super fed efter min smag. Du kan selvfølgelig finde alernativer til en mindre pris.


KYS Cassandra


Likes

Comments

Igår gik turen til indre KBH på strøget. Det var en virkelig hyggelig dag jeg fik tilbragt med veninderne, og vi havde det dejligt.

vi fik brunch på Cafe Norden, og fik også prøvet et par nye cafeer med lækre drikkevarer. Derudover fik vi shoppet en del! Vi var i Zara, som faktisk overraskede rigtig meget. De har en super lækker kollektion, så den vil jeg helt klart anbefale jer at gå ind og tjekke ud.

Kys

Likes

Comments

hey piger

Nu begynder julen at nærme sig, og derfor vil jeg vise jer hvad jeg ønsker mig til jul. De her ønsker fås selvfølgelig også i andre butikker til lidt mindre pris, hvis du ikke gider gå all in.

Taske: Saint Lauren

Stiletter: Valentino

Hullet trøje: Asos

Ring: Jane Kønig

Ruskindsjakke: DU kan få jakken flere steder, som blandt andet Samsøe Samsøe

Solbriller: Celine

Nederdel: Isabel Marant

Trompetbukser: Du kan få dem flere forskellige steder, det er bare om at kigge efter.

Parfume: Chanel


Kys Cassandra

Likes

Comments

Hey tøser!

Jeg tænkte det kunne være en god ide at dele min workout-rutine, med jer, da den virker super godt for mig. PT fokuserer jeg meget på at træne maven og numsen, så derfor ville det være oplagt at dele de rutiner med jer!


Maven: Jeg starter altid med at lave 20 standart sit ups (normale mavebøjninger). Direkte efter laver jeg benløft (lig på ryggen, og bevæg langsomt dine ben op og ned). Til sidst laver jeg benløft, hvor jeg krydser mine ben skiftevis. Disse tre ting gentager jeg indtil det virkelig kan mærkes. For mig gentages rutinen ca 3-4 gange.

Denne workout for maven er super god og hjælper virkelig med at få en markeret mave.


Numsen: Start med at lig på siden og bøj dit ben samtidig med du løfter det op og ned. Gør dette 20 gange. Efter du har gjort det, holder du dit ben oppe i 10 sekunder. Gentag dette 4 gange. Gør det bagefter med det andet ben. Bliv ved med at skift ben til du ikke kan mere.

Dette har hjulpet mig med at få flere muskler og i det heletaget en mere fast numse.


Mad: En sund krop handler ikke kun om træning men også om sund kost. En god frokost kan f.eks. være en lækker avokado toast med krydderier. Det smager godt, samtidig med du får indtaget nogle gode vitaminer.

KysLikes

Comments