Hej allihopa!
Hoppas ni haft ett bra sommarlov än så länge, de har jag haft.
Såå härligt att de är så fint väder nu också, men tyvärr har jag hört att de inte blir lika fint till midsommar, men allt kan ändras!
Här kommer lite bilder från idag!!!!!
(Livskvalité)!!
Hoppas ni får de bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa!
På bilden nedan ser ni en väldigt god frukost/brunch. De va jag och Stina som skulle överraska vår kompis Ellie eftersom hon fyllt år. Hon fyllde 15 på torsdagen då vi hade skola så då tog vi och överraska henne på lördagen istället med en god frukost och den nya Calvin Klein parfymen (den luktar sååå gott). Men iallafall, sen ser ni en liten selfie som jag slängde in också, hihi.
Imorgon ska jag och mitt fotbollslag kolla på Sverige- USA så de ska bli kul och innan ska jag och några kompisar hänga lite i Gbg.
Ha de så bra!

Likes

Comments

Hej allihopa!
Nu är jag tillbaka efter min lilla paus.
De har hänt massa roliga saker under pausen bl.a har jag konfirmerat mig.
Här kommer några outfits bilder, bl.a på min konfirmations klänning. Hoppas ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

Hejsan alla!
Hoppas alla har haft en bra söndag (och helg). Idag gick jag upp 05.45 för att göra mig iordning till RM, sååå kul! Sedan så åkte vi in till Valhalla Göteborg, eftersom att de var där tävlingen var.
De var 56 lag från hela Sverige dvs väldigt många. Mitt lag tävlade i pool 5 äldre, alltså den sista innan finalen. De var 10 lag från varje pool som gick till final, OCH DE GJORDE VI!!! Så himla kul att komma till en final i en rikstävling. I finalen gick de också jättebra, men ingen palplats. Vi kom 10 av 56 lag i hela tävlingen, men vi fick högst poäng på trampett av ALLA lag (är jag ganska säker på, haha).
Sen när tävlingen var klar ungefär 14.00 åkte vi hem. Sen åkte jag och min kompis och tog hål i örat för de hade vi sagt att vi skulle göra, så då gjorde vi de haha!
Men min dag har varit jättebra, och jag hoppas eran också har varit de, (har inga bilder från idag). Vill också skriva att jag inte kommer blogga varje dag, om ni undrar varför jag inte gör de.
Hejdå, ha de bra!

Likes

Comments

Åre, de absolut bästa stället! De är alltid helt underbart att vara där uppe. Man kan vara där både på sommaren och vintern. På sommaren kan man bada, hänga i byn och göra lite allt möjligt. När de är vinter (snö) så finns de hur många pistar som helst! Verkligen ett tips om man vill åka skidor som passar alla, både duktiga och nybörjare. Bästa bästa stället<3

Likes

Comments