Hey friends

Skriver endelig igen... Ved godt at det ikke går lige som forventet, men har bare skole, sport og venner som tager alt min tid. Men i hvert fald, i dag skal jeg skrive om min helt fantastiske tur til Dubai. Jeg rejste der hen sammen med min søster, min mor og min stedfar. Vi skulle være der i cirka 2 uger

Vi stod op tideligt om morgen, da vi skulle over til kbh lufthavn. Vi var alle sammen virkelig trætte så vi fik noget af spise og en kop kaffe. På flyet sov vi alle sammen, da det var en 6 timers tur og vi havde været tideligt der oppe. Vi landede så og der var så varmt, så vi skyndte os at finde en taxa og kører over til hotellet så vi kunne få noget andet tøj på. Vores hotel lå på palmen, lige ud til stranden så vi havde en fantastisk udsigt.

Vi opdagede og lavede en masse ting da vi var der ovre, men har 2 minder som jeg helt klart syntes var fedest. Det første minde var da vi så nogle vandfald. Når man hører det tænker man helt sikkert "vandfald??!!". De her vandfald var ikke normale, der var noget baggrundsmusik også bevægede de her vandfald sig til musikken. F.eks. kom der på et tidspunkt thriller på, også var der røg, og lys i alle farver. Det var nok noget af det fedeste jeg har set nogen sinde. Kan helt klart godt anbefale det, da det var så specielt + så var det et helt fantastisk lysshow. Mit andet minde er da vi var ude i en ørken. Vi kørte i omkring 2 timer for at komme der hen, men det var helt klart køre turen hver. Vi startede med at blive sat op i en jeep og kørte så rundt i ørkenen. Vi fik skam også lov til at lege rundt i sandet og løbe i det, det var så tungt at løbe rundt i. Bagefter fik vi taget nogle billeder og set et ørneshow. Ørneshowet var virkelig spændene, da det bare var så anderledes i forhold til de ørneshows man kan se i danmark. Til sidst red vi på kameler, spiste noget godt mad og røg vandpibe. Kamelerne var virkelig sjove at sidde på, da det hoppede helt, men når de skal ned og ligge igen er det virkelig skræmmende. Kamelen tager først de forreste ben ned så du er lænet forover. Bagefter tager den de bagerste, så du bliver kastet tilbage. Vores aftensmad bestod af noget specielt kød, fladbrød, grønsager og spyd med forskellige madvare på. Det smagte så utrolig godt at man ikke kan beskrive det, kan helt klart godt anbefale det.

Min Dubai tur var nok en af de fedeste rejser jeg har været på og kan 100p godt anbefalde det. Man kan se så mange ting. Der er gode shoppingsteder (hvis man er den slags person), men der er også udflugter, hvor man kan se Dubais kultur, deres mosker eller f.eks. deres ørkner.

Håber selvfølelig at I nød min lille fortælling og at I læser med næste gang. I må gerne stille nogle spørgsmål, hvis I har det

Knus Cassandra

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey friends.

For noget tid siden var jeg på noget, der hedder uddannelsesmesse sammen med min skole. Det var i Hillerød, så vi skulle køre i bus i cirka en halv time for at komme derhen. Har skrevet nogle spørgsmål nederst, og jeg håber, at det kan give svar på nogle af de tanker, der måske kom op, da I læste overskriften. Hvis de ikke giver de svar, som I leder efter, kan I altid stille mig nogle spørgsmål i kommentaren.

Hvad vil jeg gerne være, når jeg er større? Jeg vil rigtig gerne være psykolog. Jeg har haft den plan rigtig lang tid, og jeg tror, at jeg bliver det (hvis jeg altså har et højt nok gennemsnit... man skal have et snit på 11). Når folk spørger mig, hvad jeg gerne vil være, siger jeg altid psykolog, og jeg har oplevet, at mange har spurgt ''Tror du, at du kan gennemføre det?'' Og jeg svarer altid ''Selvfølgelig!"

"Hvorfor vil du gerne være psykolog?" Jeg vil gerne være psykolog, da jeg har været igennem nogle rigtig hårde år, og jeg vil gerne hjælpe andre børn, som måske har de samme problemer som mig, eller nogle helt andre problemer. Da jeg selv gik til psykolog, fortalte jeg, at jeg også gerne ville være psykolog. Hun sagde, at det var en super god ide og hjalp mig faktisk med nogle øvelser. Hun sagde også, at jeg sikkert ville blive rigtig god, og at jeg skulle gå efter min drøm, for jeg ville helt klart nå den, hvis jeg bare blev ved og ved og ved. Men selvfølgelig er intet sikkert endnu - det kan jo være, at jeg ikke får et højt nok snit (håber jeg virkelig ikke, but you never know). Men husk: If you can dream it, you can do it!

Jeg håber, at I kunne lide mit indlæg, og at I vil følge med i fremtiden <3

Knus Cassandra!

Likes

Comments