SJÄTTE STOPPET - FORT LAUDERDALE DEL 1

Vi har bott på skiftande resorter. Men detta var definitivt den bästa inredningsmässigt, haha. Denna veckan var fullproppad med saker att göra. Lite för mycket insåg jag i slutet av veckan då jag fick magkatarr, lär mig aldrig! Under denna veckan spenderade vi tre hela dagar shopping, en dag i Miami, en två dagar i Key West och en dag på ett möte om huruvida vi skulle investera i något i Fort Lauderdale. Spännande!

Jacuzzi i badrummet! Jag som älskar varma bubbliga bad.

En av dagarna beslöt vi oss för att åka till Miami. Där beslutade vi oss för att åka MetroMover, ett tåg som går genom Miami.

Det var väldigt fina skyskrapor där, men annars fastnade jag inte för Miami. Senare på kvällen åkte vi ut till Miami Beach och det tyckte jag mycket mer om!

I Miami Beach åt vi på ICE BOX. Hade letat på internet efter ett riktigt bra ställe att äta på och detta var tydligen en av de bästa restaurangerna på Miami Beach. Antagligen eftersom detta ska vara Oprah Winfrey's favorit när hon är i Miami. Och ja - maten och servicen var FANTASTISK. Det var även okej priser för att vara ett så fint ställe, så det gjorde mig riktigt nöjd!

  • Miami

Gillar

Kommentarer