Söndag!

Hejsan!

Idag har jag inte gjort så mycket utan vi har ätit något som heter klaberlurer och sen nu sitter jag och ser på tv, och så snackade jag med Cajsa förut men hon skulle ringa upp senare då hon skulle ringa upp sin mamma.

Sen pratade jag lite med Lars under förmiddagen och sen skriver jag lite med Koffe, imorgon är det dags för tandläkaren och sen snacka med sköterskan så det känns la sådär.

Men jag vet att det blir bra om jag bara pratar med sköterskan när hon kommer och så ska vi snacka om medicinen, och hur jag sover nu sen jag fick den.

Sömnen blir ju inte direkt bättre då jag drömmer väldigt mycket mardrömmar och det brukar mest vara om våldtäkterna, men ibland kan det handla om min mamma och en gång drömde jag en mardröm om Adde också.

Natten tills idag handlade mardrömmen om min mamma och jag vet inte varför jag drömde så som jag drömde, men just nu är jag sjukt trött men lägger jag mig nu så vaknar jag om kanske max 2 timmar och är pigg.

Kommer inte gå in på vad mardrömmen handlade om utan räcker med att Cajsa och Alex vet, så ska försöka hålla mig vaken till 01:00 minst så kanske jag inte vaknar inatt.

Sen ikväll drack jag lite pepsi och åt lite snacks och så snackade jag med kvällspersonalen, tror inte jag kommer göra videos veckan som kommer men tror att jag kanske kommer göra en video där jag pratar om vad jag och sköterskan snackade om/kommit fram till att jag borde göra osv osv eller något.

Men vi hörs mer imorgon 💎

Gillar

Kommentarer