Fredag!

Hejsan svejsan mina fina!

Idag har jag inte gjort så mycket utan gick upp klockan 13:00 typ och sen drog jag ner till affären, och sen efter middagen så gick jag och la mig och sov till och från i kanske 2 timmar.

Sen nu har jag druckit lite zingo med smak av jordgubb, lite chesseballs och chips, sen har jag sett två avsnitt av Elementary och nu funderar jag på att försöka sova.

Just nu har jag inget vettigt att skriva om eller dela med mig av, så tar nog en liten paus härifrån men varje gång jag säger så, så har jag tydligen jävligt mycket att skriva om.

Men asså just nu har jag verkligen ingenting att blogga om och jag fotar inte heller just nu, men imorgon så ska personalen antagligen sätta upp min nya lampa och sen bytte vi tre nya lampor i den lampan jag redan har i köket så det känns bra.

Sen känner jag mig bara väldigt ensam och har en massa tankar i huvudet men på måndag ska jag dra min andra visdomstand iallafall, och sen på eftermiddagen så kommer våran sköterska hit och vi ska tydligen prata enligt personalen.

Dom tycker jag ska snacka med henne först innan jag går och snackar med en psykolog så vi får la se hur det går, men det är iallafall något jag är rätt nervös över men personalen säger att hon är svin bra att prata med.

Men vi hörs antagligen imorgon eller en annan dag 💎

Gillar

Kommentarer