Var ute på en runda!

Hej mina fina!

Idag skulle det ju regna lite klockan 13:00 men tror ni det gör det? - Nooope det gör det inte men jag tog mig iallafall en liten promenad till havet, och det blev bara 2,72 km men det är bättre än ingenting liksom och jag var ute i sådär 44 minuter.

Jag lyssnade på Skräckpodden och det var så himla mysigt men gick i fel skor men jag tog mig ner i värmen iallafall, nu står det dock att det ska åska och regna klockan 18:00 istället men tror inte riktigt på det.

Dock så hänger det i luften känns det som och jag vill verkligen att det ska regna för naturen behöver det, sen gjorde det inte alls ont att gå med knät och sådär utan det kändes bra ändå men hade bara fel skor på mig som sagt.

Sen jag kom hem så lyssnade jag klart på mitt avsnitt av podden och sen har jag bara messat lite med Evve och med Adde, vill att Adde ska komma hem snart haha 😂

Har saknat min lilla pluttis och ja han är min men han vet bara inte om det ännu, och ja jag tycker också synd om honom som får ha en bästa vän som mig, men mitt jobb som bästa vän är att vara en fucking pain in the ass, tur som fan att han älskar mig ändå 😂

Ikväll om jag inte träffar Adde så ska jag se på Morden i midsomer klockan 21:00 och dricka en massa jävla isvatten, älskar min mugg från Dollarstore och i den har jag isvatten såklart och det är så gott.

Hoppas ni har en bra dag för det har jag och för en gång skull så har jag altandörren öppen, men sitter typ med ångest vare gång då jag är rädd att få in kryp men har klarat mig än sålänge.

Ibland får jag in flugor men det får jag även om jag inte har den öppen då personalen har öppnat allt annat i huset så dom ändå kommer in, men får inte lika mycket panik nu av flugor som av andra insekter men ändå.

Nej men vi hörs senare, nu ska jag snart äta mat och kanske spela in en mukbang men vi får la se🌷

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229