Var ute och cyklade!

Hejsan!

Idag har jag haft ångest rätt mycket idag och känt att jag när som helst kommer bryta ihop, och min personal har märkt på mig att det är något, och igår snackade jag lite med pandan och sa att jag hade haft ångest och känt mig ledsen hela helgen.

Och då sa han såklart det till personalen idag så min kontakperson kom in till mig men just då kände jag inte för att prata och sådär, men jag och en annan personal tog oss en cykeltur tillsammans.

Och på vägen hem tog vi en omväg så blev iallafall 6,98 km idag och så fick jag fotat lite, såhär är det jag fotade:

Denna bilden tog jag när vi var på Åsa stationen då hon skulle kolla upp en sak med biljetter och sådär, och då passade jag på att gå ut och fota.

Här är en bild när vi skulle cykla hem igen och vi cyklade som sagt en omväg hem, och backen var dödlig typ och man märker vilken dålig kondis man har.

Men det var så värt det faktiskt och när jag kom hem så drack jag te och hängde upp tvätten, och sen snackade jag lite med min kontaktperson om hur jag mår och sådär.

Nej men nu mår jag lite bättre men känner mig tung i huvudet så vi får la se om jag får huvudvärk eller inte, men jag är glad att jag tog mig ut idag igen.

Vi hörs senare 🌹

Gillar

Kommentarer

julia
julia,
du är så tjock.
R
R,
Men snälla, OCH? Du är säkert tjockare 😂
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229