Var ute en sväng!

Tjabba tjena hallå! 

Jag gick ut och cyklade nyss och det blev 2,91 km för att jag vart så jävla arg och ledsen, för att det är så jävla öppenbart att ingenting jag gör duger, det som gör mig ledsen är att människor verkligen inte förstår att vi alla är olika.

Bara för att du kan sluta med tex rökning på en natt så betyder det inte att någon annan kan det och det betyder inte att den människan inte vill det tillräckligt mycket, har tex en kompis som heter Kristina och jag vet hur mycket hon vill sluta röka men det går inte.

Men jag vet att hon har vänner som kunde sluta bara sådär över en natt och hon mår as dåligt över det för hon vill också bara kunna sluta över en natt, men vi alla är olika.

Jag blir ledsen för att ingen ser när jag verkligen försöker, när jag gör positiva saker som tex är ute och cyklar, eller trappar ner på läsken eller tar den där promenaden eller att jag till och med åker in tidigre till jobbet, men så fort man gör något som andra inte tycker är bra då jävlar.

Men dom ser liksom inte alla andra steg man gör utan dom ska bara säga åt en när man gör något fel och jag cyklar inte för att gå ner i vikt, det är inte mitt huvudmål utan jag gör det mest för knät skull + att jag tycker det är jättekul men det är inte bra nog.

Jag vet att människor alltid kommer hata på mig och det kommer aldrig spela någon roll hur många positiva saker jag gör, för det kommer aldrig vara bra nog och jag vet att jag är en misslyckare och jag kommer aldrig vara bra nog för någon och jag vet det.

Har bestämt mig för att om folk kommenterar negativa saker så kommer jag radera kommentarerna, jag kommer radera kommentarer som jag tycker är elaka eller allmänt idiotiska så fundera en extra gång innan ni publicerar en kommentar.

Jag är inte butthurt men jag har känslor precis som alla andra och jag är less på att inget jag gör duger, idag åkte jag till och med in så jag var på jobbet 10:15 istället för 12:15 och jag var kvar till 14:50, men det får jag inte något beröm för.

Men så fort jag skriver att jag inte kan något eller att jag trappar ner på läsken ja då jävlar är det inte bra nog, men jag säger det en gång till, ALLA ÄR VI OLIKA!

Bara för att du kan göra något på en dag så betyder det inte att jag eller någon annan kan det, hur jävla svårt ska det vara?

Tänk bara en extra gång, jag ber er.

Vi hörs senare 🌹

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229