Var nere vid havet idag igen!

Hej mina fina!

Jag var nere vid havet idag igen och fotade men nu är jag hemma igen och här ser ni bara några av korten jag tog när jag var där ner förut, och jag är faktiskt jättenöjd 😊

Jag kanske inte är den bästa på att ta bilder men jag tycker ändå att jag duger och dessa är ändå tagna med min huawei p20 pro och jag tycker ändå att dom blev bra, men sen sitter jag fortfarande och tänker på vilken av fotkurserna jag skulle vilja gå i.

Men ska ringa min kontakt på FK imorgon och berätta att jag har hittat 3 stycken olika fast dom är ändå inte jätteolika men dom två som är lite dyrare så har dom en sån där fotovernissage eller vad det heter, och det vet jag inte om jag vill riktigt, men det har dom inte på den som är lite billigare.

Men på alla tre så är man indelade i små grupper så att säga men det hade varit kul att göra något som skrämmer en men en del av mig säger att dom inte kommer tycka om mig, att jag inte kommer passa in, att jag är dålig m.m,.

Och den andra dela av mig vill detta så himla mycket och jag vet innerst inne att jag kan klara det här och jag vet att jag är rätt duktig på att fota, menar jag är ingen fotograf och det kommer alltid finnas dom som är 1000 gånger bättre än mig, men jag tycker ändå att jag är bra.

Nu sitter jag och messar med Adde, snackar med Lars och dricker isvatten, sen ikväll ska jag se på Dumbo och äta chips, sen när jag var nere vid havet så kom dom största kråkorna jag har sätt och jag blev skiträdd, och Lars tyckte mest att jag var rolig som blev rädd.

Men vafan fick panik för helvete så fick ta en omväg för att komma till min cykel, nej men nu ska jag chilla och sådär så vi hörs senare 🌷

Gillar

Kommentarer

julia
julia,
sjukt konstigt att din mamma inte gjorde abort när hon var gravid med dig. om ingen i din familj verkar vilja veta av dig ändå? ...så synd hon behöll dig i sin mage, och så blev du världens bråkigaste, drygaste och sjukaste unge. överviktig, ber folk laga mat åt en, utnyttjar systemet o bor på ett boende när du egentligen hade kunnat bo själv på riktigt. ingen dotter att vara stolt över...
Paulinasjoberg
Paulinasjoberg,
alltså vad är ditt problem att lägga en sådan kommentar?? Är du helt sjuk eller!!!
hade jag vart din mamma hade jag tusan läxat upp dig. Skriver man så eller!! Jävla mongo!! Vadå utnyttjar system?? Hoppas du kmr till en knippa i ditt liv. Oh vet du! HOPPAS du klara dig själv. Lägg av oh hacka på henne, för du har ett kasst liv , för det funkar ej.
nouw.com/paulinasjoberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229