Trött!

Hejj mina godisbitar!

Nu har jag slutat snacka med Lars för en stund sedan så tror inte vi kommer snacka mer på hela dagen men jag vet inte, och jag är ändå jäkligt trött idag då jag vaknade 03:00 typ pga att jag hade panik och grät för att jag hade drömt en mardröm.

Låter kanske jäkligt fjolligt men detta var den läskigaste jag någonsin har dröm asså jag skojar inte, den var 1000 gånger värre än dom jag brukar drömma om men ja jag är glad att Adde var vaken så jag kunde skriva med honom en liten stund, så tack vännen för att jag alltid kan räkna med dig ❤

Sen nu när jag ändå har tid att slå ihjäl då jag inte snackar med någon så ska jag försöka mig på att kolla på The 100 och ge serien en ärlig chans, men vill egentligen bara lägga mig och sova en stund men ja vi får la se eller om jag faktiskt går ut och cyklar.

Tänkte först cykla till rågelund och sen tillbaka och ner till Åsa station och sen kanske hem men vi får la se dock önskar jag att jag hade fått mitt headset i fredags men förhoppningsvis så kommer det imorgon, går jag inte ut och cyklar idag så fixar jag det imorgon för då kanske jag kan göra en vlogg på det, eller en häng med mig på äventyr eller något sånt.

Vad gör ni en dag som denna? - Vi har väldigt fint väder här och 19 grader och jag var som sagt ute i trädgården en stund och fotade dom där svamparna i typ 2 minuter men kanske att jag gör mig te och sätter mig där ute, och bara funderar på allt och ingenting.

Vi hörs senare babes 🐙

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229