Träffade Adde en stund och nu är jag på jobbet!

Tjabba tjena hallåå!

Jag åkte ju till jobbet idag men messade jobbet och sa att jag skulle bli lite sen då jag kände att jag behövde prata med Adde lite.

Dom sa att det var lungt och sen drog Adde hem för dagen så då jag jag bort till jobbet och när jag kom så kramade jag alla i personalen, och sen satte vi oss och snackade om vad vi hade gjort under semestern.

Och sen satte jag mig och jobbade med att vika kort och räkna dom och sådär, och nu messar jag med Adde och Evve och dricker lite pepsi max.

Dom andra sitter och fikar i köket och jag sitter i lagret och bloggar och chillar, jag är så trött men idag vloggar jag men tog inte med mig kameran till jobbet utan jag vloggar med mobilen just nu.

Men idag ska jag inte vara vaken till 02:30 utan ska försöka komma i säng senast 01:00, när jag kommer hem sen så ska jag laga middag och det blir nog lax och potatis tror jag.

Vad gör ni en dag som denna? - Idag är det grått väder här i Kungsbacka och det regnade där Adde bor så tror det kommer börja regna här också snart.

Nej men nu ska jag bara vänta på att klockan ska bli 15:20 så jag kan gå till stationen och åka hem, vi hörs senare 🌷

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229