Torsdag!

Hejsan mina fina!

Hur mår ni en dag som denna? - Jag själv mår bara bra tack 🙃

Jag hade riktigt kul med Adde igår, vi var först vid havet och ni skulle sätt månen igår OMG vad vacker den var, vi satt där och snackade och sen kom det en massa myggor och attackerade oss så vi cyklade vidare.

Så vi drog till tennis planen för att kolla in dom lite och så satt vi bara och prata och vi gick runt i lekparken och hade svin kul, sen skulle vi cykla en omväg hem till mig och då skrek någon dude och Adde kände att han var tvungen att svara så han skrek tillbaka.

Och då tycker jag att killen skriker typ "vänta", "stanna" eller "kom hit" och jag trodde att Adde hade hört det men det hörde han inte, för hade han hört det så hade han stannat.

Jag fick ångest och blev typ rädd för att jag trodde att han skulle stanna liksom och att killarna skulle typ leta efter oss, men vi drog till mig och då sa jag det till Adde att jag tyckte att killen sa sådär, och han bara "fan det hörde inte jag, hade jag hört det så hade jag stannat".

Asså jag vet att jag är trygg med Adde och killen lät inte arg med dom var tydligen sådär 5 pers, asså jag låter fjollig jag vet men killar gör mig nervös och det är pga våldtäkten men jag känner mig ändå trygg när jag är ute med Adde på kvällarna och så, och det vet han om.

Men jag skrattade sjukt mycket igår vilket jag alltid gör när jag är med honom, han är så sjukt rolig att umgås med men nu äter jag mat och dricker bubbelvatten.

Sen messar jag med Adde och så skrev jag lite med L men han skulle iväg med en kompis och käka pizza, så vi ska höras mer när han kommer hem igen.

Vad har ni för planer idag?

Vi hörs senare 🌷

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229